Ha valaki feltölt egy Googleos dokumentumot és én azt megnyitom illetve megtekintem és az én Google driveomra is “lementődik” valahogy akkor azt kiírja annak aki létre hozta a dokumentumot?
Figyelt kérdés
Vagy utólag meg tudja tekinteni hogy milyen felhasználók nézték meg? E-mailben kaptam ezt a dokumentumot.2021. jún. 22. 19:27
1/1 anonim válasza:
Az e-mail-ben kapott dokumentumot külön fel kell menteni a Drive-ha hogy a te Drive fiókodon is ott legyen. (Van egy letöltés és egy Drive ikon mellette) Onnantól meg semmi köze sincs a forráshoz
Ha a megosztási linket kaptad e-mail-ben, akkor se látszik, hogy megnyitottad-e vagy letöltötted-e. (Feltéve, ha bárki számára elérhető volt a link, mert ha a tulajdonos csak pár emberrel osztotta meg, akkor fog arról értesítést kapni, hogy xy hozzáférést kér a fájlhoz. De akkor te nem tudtad volna egyből megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!