Melyik webböngészőt használod?
Mire??
Használom a firefox, chrome, edge és az ie böngészőt is.
Csak mindet más más céllal. Az ie-t se tudom sajnos nélkülözni, bármennyire is szeretném. Van mikor az edge pörgősebb. Van amire a chrome hasznosabb, de a firefox böngészőt szeretem, annak a legszebb a felülete (számomra), de másik gépen az ice dragon böngészőt is használom, mert kicsi az igénye, egy másikon van még midori és chromium is, szóval azokat is használom, csak más más céllal.
Többet is használok
A fő böngészőm a Firefox, a másodlagos a Brave, ilyen-olyan dolgokra Waterfox és speciális dolgokra Tor.
A #4 akivel hasonlóan gondolkodom.
Több böngészőt használok, attól függően, hogy melyikre van szükségem.
Edge, Vivaldi - Az alap böngészőim. Véletlenszerűen használom, amelyikhez épp kedvem van. Az Edge relatív pörgős, megfelelő beállításokkal nem zabálja a ramot. A Vivaldi viszont az abszolút testreszabhatósága miatt van használva. Illetve szeretem a többszintes laprendezési funkciót.
Naver Whale - A koreai oldalak erre a böngészőre vannak optimalizálva. Szükséges.
Cốc Cốc - Ugyanez, csak vietnámi oldalakkal.
Torch - Ezt akkor használom, ha tudom, hogy rengeteg dolgot fogok megnyitni. Mindhárom nagy böngészőmotorral rendelkezik, és képes nem csak laponként, de lapon belül elemenként is a más-más motort használni a betöltésre, így bár összességében terheli a gépet, nem lesz lassú soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!