Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az én youtoube csatornát...

Sssaszem kérdése:

Az én youtoube csatornát tudom törölni, de más youtoube csatornáját miért nem lehet letörölni? Ha szeretném?

Figyelt kérdés
Sajnos szomorúam tudom hogy más csatornáját nem lehet letörölni? Csak az enyémet?
2021. jún. 20. 17:03
 1/7 A kérdező kommentje:
Arra akartam kilyukadni, hogy csak a sajátodat tudod törlni, a másét nem? Hogy is van ez?
2021. jún. 20. 17:03
 2/7 Argloss ***** válasza:
100%

Pontosan ugyan azért amiért a saját bankszámládat meg tudod szüntetni, másokét viszont nem. Semmi közöd hozzá.

Ha szabálysértőt tapasztalsz, akkor tudsz jelenteni és akkor előfordulhat, hogy közreműködsz valakinek a csatornájának a törlésében.

A feliraktkozásaid közül természetesen bármilyen csatornát tudsz törölni.

2021. jún. 20. 17:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha velem szórakozik valaki? Azt hogyan lehet kideríteni, hogy pl: hamis you tube nem én csináltam és rám kenik rágalmazás, ami bűnt, azzal a youtoube csatornát hogy lehet eltávolítani? van valamilyen trükk?
2021. jún. 20. 17:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Hamis you tube profil, az én képemet használják fel.
2021. jún. 20. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jelentheted a csatornát, és ha úgy ítélik meg hogy jogos a kérelem és szabályt sért a fiók, azt korlátozhatják, tilthatják.

De olyan nyilvánvalóan nincs és nem is lesz rá lehetőség, hogy bárki fiókját te tetszik-nem tetszik alapon törölhesd vagy töröltesd. A háttérsztori nélkül te csak annyit kérdeztél, hogy milyen jogon nem lehet valaki fiókját törölni, főleg az ő hozzájárulása nélkül. Durva is lenne, hogy valaki nem kevés időt, energiát, pénzt és kreativitást beleöl egy csatornába, felfuttatja azt, majd jön valaki és azt letörli, mert ő úgy gondolta.

2021. jún. 20. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Javítsatok ki, ha tévedek, de nekem az jött le, hogy valaki profilképnek használja a kérdező YT profilképjét, ebbe valami rágalmazást és megtévesztést képzelt, s le akarja törölni a másik csatornáját.

Ha te is netes képet használtál profilképnek, semmi közöd hozzá.

A felháborodásod csak akkor lenne valamennyire jogos, ha azt a képet saját kezüleg csináltad a 0-ról, de még így sem értem, hogy mégis milyen alapon gondoltad, hogy neked jogodban állna más YT csatornáját letörölni... Mintha be akarnád olvasztani a szomszéd kalapácsát, s háborognál, hogy miért nem lehet...

2021. jún. 21. 16:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Mint kiderült, hogy a Vivi volt, a ludas, aki csinálta az Álmosgardent, miért, mert nagyon irigykedik a videósokra.
2021. nov. 28. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!