Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom megnézni hol...

Hogyan tudom megnézni hol használták?

Figyelt kérdés

Segítségre lenne szükségem,

hogyan tudom vissza keresni egy adott email címmel hová lett be regisztrálva? Létezik olyan kereső? Vagy bármi egyéb opció?

Illetve, hogyan tudnék kettő telefont összekapcsolni, hogy lássam pl a keresési előzményeket?

2021. jún. 19. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs kereső, hiszen a privát oldalakra való regisztrációt egy nyilvános, kereshető adatbázis sem fogja tartalmazni. Egyrészt adatvédelmi okokból nem működhetne, másrészt technikaiból meg nem működik, hiszen egy zárt oldal belső adataihoz nem fog hozzáférni egy ilyen program.

A keresési előzmény akkor működik, ha mindkét készülék ugyanabba a fiókba van belépve, és az előzmények mentése be van kapcsolva. Más fiókjának előzményeihez nem fogsz hozzáférni, ha itt valami kutakodás-kémkedés a cél.

2021. jún. 19. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2021. jún. 19. 16:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves 1 válaszoló.

Igen az.

És ha kettő telefon össze van szinkronizálva? Vagy az mire jó?

Köszönöm a választ

2021. jún. 19. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ugyanazon a fiókon vagy bejelentkezve a két telefonon, akkor a böngésződ előzményei ugyanazok lesznek
2021. jún. 19. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Természetesen ez időbe visszafelé nem működik, csak onnantól menti el az előzményeket, amikor megtörtént a bejelentkezés. Valamint mivel bejelentkezéshez kötött, ezért inkognitó/privát módban nem kerül semmi mentésre. Ha pedig valakinek van esze hozzá és/vagy el akar titkolni valamit, akkor nem fog normál módban böngészni.
2021. jún. 19. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!