Az szerintetek is hülyeség és nevetséges, hogy valaki az embernek ismerőse facebookon, de nem jelölte be egyik fél sem a másikat ismerősnek, hanem a facebook tette be magától?
Apum testvérének ismerőse lett az egyik ismerősöm és azt mondta, hogy ő nem jelölte be.
Én meg rákérdeztem, hogy akkor mégis hogyan lett az ismerőse, ha nem jelölte be és erre azt írta vissza: Facebook beteszi magától.
"Facebook beteszi magától". Ez úgy nézett ki, hogy valóban betette, a "Kit ismerhetek?" részbe, ő meg rányomott a jelölésre, mert azt sem tudta mit csinál. Másképp nem lehetett.
A Facebook nem tesz meg ismerősöddé senkit, ilyen nem létezik.
Nem hát.
Jól néznénk ki, ha a facebook betenne random embereket csakúgy az ember ismerősei közé. 😅😅
Facebookon BÁRMI megtörténhet!
Egyszer csináltam egy profilt és az első bejelentkezéskor már két ismerősöm volt, akiket valójában egyáltalán nem ismertem.
Hát ez így tényleg gáz úgy, ahogy van.
Legalábbis úgy tudtam, hogy mindenkinek joga van megválogatni, hogy kiket akar az ismerősei közé és kiket nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!