Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Zárt torrent oldalakon mennyir...

Zárt torrent oldalakon mennyire szokták azt tolerálni hogy ha letöltök valamit valahonnan, aztán az egy másik oldalon is fent van akkor onnan már nem töltöm le hanem csak seedbe állítom?

Figyelt kérdés
Így ott azon a másik oldalon ( vagy többön ) csak seedelem úgy hogy onnan nem töltöm le. Tehát a többi oldalon a letöltött adatmennyiségen nem nő, csak a feltöltött, már ha viszik tőlem. Pl volt hogy leszedtem egy Billboard-ot egy külföldi oldalról. Aztán láttam hogy azokon a magyarokon ahol fent vagyok oda is feltöltötték. Így a magyar oldalakon nem generáltam letöltést, csak feltöltést.

2021. jún. 16. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen működőképes.
2021. jún. 16. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha bitre ugyanaz (md5 v sha1 alapján) akkor ok, de ha egyetlen fileban (pl leírásban egy betű) különbség van akkor mindenki letöltését tönkreteszed, és ha rájönnek...
2021. jún. 16. 16:46
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 Hát végigfut az ellenőrzés és elkezdi a seedelést, akkor csak ugyan az bitre pontosan nem?
2021. jún. 16. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#2: akkor a hash check végig sem fut és nem kezd el seedelni. Senkiét nem lehet így tönkretenni.
2021. jún. 16. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Hát nekem már sikerült... :(

Volt hogy én rosszul seedeltem (szerencsére azt gyorsan észrevettem), volt hogy én töltöttem le valakitől hibás bytokat, kezdhettem előről az egészet, reménykedve hogy a hibás emberke már kikapcsolt.

Hash ellenörzés csak két esetben fut le:

- program induláskor. Egy 365/7/24 ben futó szerveren ez max évente 1x van

- új torrent csatlakoztatásakor. Aztán soha.

Minden más esetben (seedkor) csak a filenevet keresi.

Nos ha ez után megváltozik a file (vagy a tartalma) akkor seedel rendesen, csak mindenki aki tőle(m) tölt le adatot annak hibás lesz a végeredmény. Sajnos.

2021. jún. 16. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!