Ha a Facebook Messenger elérhetőnek mutat valakit, akkor tényleg elérhető?
Figyelt kérdés
A barátomat kb egész éjszaka elérhetőnek mutatta. Volt, hogy nem folyamatosan, hanem egy kis időre eltűnt, majd megint elérhető. Tényleg összevissza mutatja az elérhetőséget a messenger?2021. jún. 12. 11:54
1/12 anonim válasza:
Nálunk ebből volt probléma…xddd ő állította, hogy tényleg nem volt fent, plusz a messenger szarakodik néha szóval no para.
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :D tönkrevágja a kapcsolatokat ez a szar közösségi média, elülteti a gyanút az emberben...
2021. jún. 12. 12:04
3/12 anonim válasza:
Nagyon! Ki is töröltem az ismerőseim közül, mert inkább nem is akarom látni. Szóval most olyan helyen beszélünk, ahol nem mutatja ezt ki. Sokkal jobb lett az életem xddd (1-es voltam)
4/12 anonim válasza:
Nem teljesen valos az online állapot ;)
5/12 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Valamikor zölden jelez valakit, de rá 1 percre kiírja, hogy 6 perce volt elérhető. Azt sem értem az, hogyan van, amikor valakivel chatelsz és azt írja ki, mindkettőtöknél, hogy mokdjuk 5 perce elérhető, vagy aktív. Ha megnyitod a messengert azonnal aktívnak mutat, vagy ha beszélsz valakivel és éppen azzal az emberrel akkor volt kommunikáció köztetek? Sok a kérdőjel.
8/12 anonim válasza:
Köztudott, hogy mikor kilépsz az fb-ből nem lép ki, hanem a cookiejaid tovább működnek, erre rájön még, ha valami 3rd party app is hozzá van csatolva, és az is működik benne.
9/12 anonim válasza:
Tehát a fb-ból soha nem léphetsz ki, és mindig online vagy, csak ha lecsatolsz hozzáapplikált dolgokat, és kilépés után törölsz minden tracker cookiet.
10/12 anonim válasza:
Nagy esély van rá, hogy nem volt a neten velem is történt már ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!