Eneba megbizható?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Játékot akarok erről az oldalról vásárolni. Megbizhato?2021. jún. 10. 14:04
11/17 anonim válasza:
Akkor valóban, de nekem kb. 50 vásárlásból egyszer sem tiltották le. Pedig vásároltam mindenhol, Kinguin, Eneba, Cdkeys, HRK Game, Gamivo, Gamesplanet..
12/17 A kérdező kommentje:
Instant gaminget is jónak mondjak
2021. jún. 10. 17:20
13/17 A kérdező kommentje:
Végül megvettem enebáról a doom 2016-ot és kiválóan működik +++
2021. jún. 11. 19:23
14/17 anonim válasza:
Többször is vásároltam már az Enebáról. Sosem volt semmi kellemetlenség/komplikáció!
15/17 anonim válasza:
Nem megbízható !!! Kerülendő !! Ez olyan orosz rulett , én vettem onnan 1 x és már fel volt használva a redeem code , 2 hétig leveleztem meg szó szerint erőszakoskodtam mire nagy nehezen kártalanítottak képeket küldözgettem mint a hülyegyerekek már kellemetlenül éreztem magam , ha nem erőszakoskodom tuti hogy ment volna a levesbe 10 ez forintom és megfenyegettem őket ezért fizették vissza a pénzt, kizárt hogy mégegyszer ott vásárolok , inkább megveszem drágábban de az akkor biztos , nem is tudtam meg sok ember nem tudja , hogy ott emberektől veszed a kódokat ha ezt tudom soha a büdös életbe nem vettem volna onnan , utánanéztem az enebanak rengeteg helyen feketelistán van , beszélgettem az EA munkatársaival , ők azt mondták ezt az oldalt messziről el kell kerülni mert náluk is feketelistások..szóval mindenki saját felelőségre vásároljon onnan én nem ajánlom !!! Nem csak a pénz miatt mert azt már utána le cartam az utánajárás a méreg ami van az emberben hogy hétvégén a szabadidejében akar játszani vegre egy játékkal és nem is számit rá hogy átbaccák a fejét milyen oldal ez? Vicc!!! Kerülendő messziről!!
16/17 A kérdező kommentje:
Több mindent vettem onnan de sose volt gondom vele
2021. aug. 7. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!