Hogy kell a böngészős könyvjelzőket elmenteni?
Figyelt kérdés
A win 7-es gépemen még meg tudom találni a bookmark filet a localon belül, de a win 8 laptopomon már nem.
Azt csináltam hogy a teljes chrome, mozzilla és opera főkönyvtárat a localból kimentettem a 7-esről és kicseréltem azzal ami a 8-on volt de nem vltozott semmi. Átnéztrm a könyvtárat és a 8-ban teljesen másképp van minden mint a 7-esen.
Lehet nem annak van köze hozzá hogy milyen op rendszere van, de a lényeg az hogy most akarom kicserélni rajta rajta az op. rendszert és ehez valahogy ki akarom menteni a könyvjelzőket úgy hogy ne kelljen mellette szinkronizálnom az e-mail címemmel.
A segítségeteket előre is hálásan köszönöm.
2021. jún. 10. 12:52
1/1 anonim válasza:
A böngészőkből ki lehet exportálni adott formátumban (json, html), és ugyanott vissza is lehet importálni, nem kell a felhasználói mappákkal buherálni. Nyisd meg a könyvjelzők kezelését, és ott lesz a mentés/import/export lehetősége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!