Hányszor töltsem már le az adobe flashplayert?!
akármit megnyitok (youtube, photobucjet, myspace), minden alkalmazáshoz ki van írva, h telepítsem/frissítsem az adobe flashplayer-t. Igen ám, csakhogy az elmúlt napokban már kismilliószor megtettem, és még mindig kéri tőlem a gép, különben nem tudom nézni/hallgattni ezeket az oldalakat,. Ezenkyívül most pl a photobucket-et kéne használnom képszerkesztésre egy weboldalnak, de nem tudom, mert frissíteni, meg installálni kell az adobe-ot, De még hányszor??!
bezártam mindent, futtattam stb... mozillát használok.
közben megoldódott! végre!! :) inkább azt mondjátok meg légyszi, hogyha most telepítik újra a gépem, és mondjuk a photoshopomat átrakatom a d meghajtóra, akkor azzal rajta tud maradni a gépemen? vagy iylen programokat nem lehet csak úgy ide-oida pakolászni meghajtóról-meghajtóra?
az a baj, hogy sürgősen fog kelleni a photoshop újratelepítés után, de nem tudok hozzá addig telepítő cd-t szerezni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!