Hogy tudok PIX-LINK LV-WR09 Repeater-nek belépési jelszót adni?
Figyelt kérdés
Nemrég kapott PIX-LINK LV-WR09 Repeater-em alapjába véve jól működik, de nincs ("gyárilag") hozzárendelve belépési jelszó. Telefonon aktív kapcsolata esetén Tulajdonságok-ban jelzi is: nincs jelszó. Megpróbáltam keresőből (Chrome) a 192.168.1.254 vagy a: myrepeater.net címen belépni de nem tudom elérni a kezelő felületét. Köszönök minden segítséget.2021. jún. 6. 21:58
1/7 anonim válasza:
Default username: admin
Default password: admin
2/7 A kérdező kommentje:
Ez OK, de írtam: „ nem tudom elérni a kezelő felületét” ahova ezeket beírhatom vagy saját nevet és jsz-t adok / változtatok! Próbálkozásaim is írtam, van-e más lehetőség, vagy ez nem jó irány?
2021. jún. 7. 11:14
3/7 anonim válasza:
Ebben az esetben resetelt és visszaáll minden a gyári beállításra és akkor be tudsz lépni.
4/7 anonim válasza:
#3 vagyok
Majd el felejtettem, kábelen próbálj belépni, ne wifin.
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megy. Igaz nem vagyok IT guru, de rutereim jelszavát időközönként változtatom, annak lépéseit ismerem. Most egyszerűen nem tudom elérni a PIX-Link kezelő felületét. Igen, eleve kábellel kapcsolódok.
2021. jún. 7. 22:28
6/7 anonim válasza:
#3 vagyok Nem kell ehhez gurunak lenni.
Reseteld a routert és akkor a felhasználónév: admin és a jelszó: admin párossal be tudsz lépni. Van az oldalán egy kis lyuk, alá van írva, hogy "Reset". Ide be kell nyúlni egy pl tollheggyel és bekapcsolt állapotban kb 10-15 másodpercig nyomni. Érezni fogsz majd egy kis kattanást, innentől 10-15 másodpercig nyomod, megvárod, míg újraindul és akkor minden alapra áll benne, a jelszavak is.
7/7 A kérdező kommentje:
A resetelést előzőleg valószínűleg nem jól végezhettem, mert most elvégzett után be tudtam lépni. A többi már ment, kapott jelszót a PIX, így már megnyugtató működése. Elnézést a malőrért, köszönöm segítséged.
2021. jún. 8. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!