Ha facebook-on törlöm a profilom, akkor törlődik vele minden?
Ha törlöd a facebook profilodat, minden törlődik vele együtt, hozzászólásaid, lájkjaid, fotóid, ismerősök is, azaz minden.
Ergó, akikkel te chatelgettél messengeren, ők attól még visszatudják olvasni az üzenetedet, csak nem lesz ott az üzeneteik között a neved, sem a profilképed, hanem csak annyit fognak látni, hogy névtelen címzett.
És akiknek a tiltólistájára helyet nyertél a neved nyoma ott fog nekik maradni a tiltólistájukban, csak nem fogják tudni feloldani a tiltásodat, ha úgy gondolják, hogy mégis felakarnak téged oldani, mert ha a nevedre rányomnak, hogy feloldás, azt fogja írni, hogy az adatlap nem érhető el.
A privát chat az ő messengerükből nem tünik el, csak nem biztos, hogy emlékezni fognak rá, hogy kivel is beszéltek, mert nem lesz ott a neved, hanem névtelen leszel nekik.
Ezt te is ugyanúgy megtudod tapasztalni a saját szemeddel, ha visszakeresed a legrégebbi üzeneteidet a messengerben és akinek se a profilképe, se a neve nincs ott az üzeneteid között az törölte a saját facebook fiókját.
3-as és 5-ös válaszoló vagyok.
Nekem csomó ismerősöm törölte magát és csinált új facebookot és ezért tudom, hogy a privát chat az ő messengerükből nem tünik el, csak nem biztos, hogy emlékezni fognak rá, hogy kivel is beszéltek, mert nem lesz ott a neved, hanem névtelen leszel nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!