Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lesz a kövi generációval...

Mi lesz a kövi generációval nCore nélkül?

Figyelt kérdés

wareznak anyi

No warez

No torrent

No CD DVD prendive

Minden legal és online stream

Probáltam ismiket át terelni nCore

De őket nem érdekli a p2p világa.

Miden Jog tisztán

2021. jún. 1. 21:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem sajnálnám a streaming szolgáltatókra a pénzt, vagy évente 1-2 játékra, ha nem olyan körülmények között élnék, ahogy az átlagpolgárok nagy része :) De így abból kell boldogulni, ami van (hozzáteszem diák vagyok, ezért sincs sok pénzem, de ha majd egyszer pénzes leszek, akkor SE fogom a nagyvállalatok zsebét tömni, pusztán sznobizmusból, hanem inkább veszek egy kiló banánt és odaadom a kéregetőnek az üzlet sarkában)
2021. jún. 1. 22:32
 12/30 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem amekkora életképtelen az új generáció, azt se fogják tudni, mi az a torrent.
2021. jún. 1. 23:06
 13/30 anonim ***** válasza:
96%

#11 - nem akarlak elkeseríteni, de ha "pénzes" leszel, akkor nem fogsz így viselkedni, különben sosem leszel az...

A kérdésre:

Nem hiszem, hogy eltűnne, ahogy a streaming most működik, különösen a filmek terén, az nem az, ami pl. a zenében, hogy kb. ugyanazt kapod mindenkitől, csak a felhasználói élmény más (meg a minőség itt-ott). Zenei téren értem a p2p visszaszorulását, bár van nem egy réteg, akik hiába előfizetők, bizonyos tartalomhoz csak warez útján jutnak hozzá (vagy van pl. bármelyik streaming szolgáltatónál Trabant? Tereskova? Ugye, hogy nincs.. de lehetne más szubkultúrát is mondani, én ezt ismerem).

A filmek esetében ilyen sincs, mindenki a kizárólagosság felé megy, a felhasználó viszont soha nem fog 5-15 szolgáltatásra előfizetni, így ha 1-2-re fizetsz is, a többiek tartalmát warezolni fogod, amíg nem jön el ezen a piacon is az a "liberalizáció", hogy néhány hét különbséggel (de legyen néhány hónap, bánom is én) megkapd kb. ugyanazt a tartalmat mindegyiken. Ez már nem is pénz kérdése, egyszerűen elveszti a kényelmet, amit adhatna. Ezért nem tetszik az sem, ami a játékok terén van, hogy ezer launcher, áruház, stb., ami lehetne egy egészséges verseny is, de már a felhasználónak kezd terhes lenni.

Szóval még ha telik is rá, akkor sem fogsz 15-20 szoftvert használni legális tartalom fogyasztásra, és ha a jogtulajdonosok nem tudnak ebben megegyezni, akkor el kell szenvedniük, hogy a felhasználó jól felfogott érdekében egy platformon fogja "beszerezni" a tartalmakat. És ha ezt az nCore és barátai tudják csak biztosítani, akkor onnan.

2021. jún. 1. 23:29
 14/30 anonim ***** válasza:
96%

Az mindig kimarad az "ncore halott, a streamingé a jövő" szövegekből, hogy a torrentoldalakon nem csak filmek és sorozatok vannak, nem kizárólag ezért használják őket. Attól, hogy rengeteg a legális filmnézési lehetőség, nem fogja a torrentet kiszorítani, sőt minél több a legális tartalom, annál többet lehet torrenten továbbosztani. Több streaming szolgáltató = nagyobb széthúzás (nem fogsz 10 szolgáltatóra előfizetni) = még több torrentezhető tartalom.

A streaming nem megöli a torrentezést, hanem felerősíti.

2021. jún. 2. 08:01
 15/30 anonim ***** válasza:
96%
Na már megint vissza jött az ncore troll... Ez már vagy a 100. ilyen kérdése...
2021. jún. 2. 08:11
 16/30 anonim ***** válasza:
34%

Eh most rossz dolog? Aki meg tudja fizetni.ezeket, az már tisztelje meg a készítők munkáját azzal, hogy fizet! Nincs ebben semmi rossz, ha vizetsz azért, hogy kapj valamit, ami a hasznodra van. Ez jót jelent, mert az embereknek van pénzük. Régen csak azért nem vett senki semmit, mert nem volt rá pénz... illetve most már azért nehéz is olyat találni, amit igazán érdemes torrentezni. Filmek hanyatlanak, mert a netflix és társaik olcsók, és annyira egyszerű, hogy nincs értelme vacakolni torrenttel, várni a letöltésre, másolgatni, médiaszerverezgetni... aki meg igénytelen, azoknak ott van a 360p online fos sorozatbarát meg ilyenek.

Játékokból a single még nagyrészt jó üzlet letölteni, de a gamerek többsége online nyomja, és azt muszáj megvenni.

2021. jún. 2. 14:46
 17/30 anonim ***** válasza:
93%
Egyet jegyezz meg! A fizetős szolgáltatás soha nem fogja felülmúlni az ingyenes!
2021. jún. 4. 12:55
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsiságból megnéztem, és nC-on a 490 ezer torrentből 64 ezer film vagy sorozat (magyar vagy más hanggal, az összes feltölthető minőségből). Ez 13%.

Fordíts meg, a felhasználók a tartalom legalább 87%-a esetében olyan dolgot forgalmaznak és használják a fájlcserélő szolgáltatásokat, aminek semmi köze a streaming kínálathoz.

2021. jún. 4. 14:58
 19/30 anonim ***** válasza:
19%
Igazából, felnőtt az a generáció aki ennek a hőskorában tolta felfelé a dolgokat. A legtöbbje már dolgozik egy ideje inkább nincs ideje ezzel foglalkozni. Leépült a kalóz közösség, a 2000 után született embereknek nincsen meg mi az a tbp. Meg dirtywindowsoltam egy telepítőt a netről. A szoftver az eszközzel jön, a zene havi, 1500-ér korlátlanul azonnal ott van, a sorozat is HD-be a megjelenés napján eredeti szinkronnal, felirattal. A flix előtti időkben még dolgozni kellett ha az ember értelmes tartalomhoz akart jutni. Vagy fizetni a lemezekért, amik általában fos újraszinkronizált, megvágott igénytelen szrok voltak. Ugyanez a zenével. Lehetetlen volt olyasmiket szerezni vidéken mint például egy Nine Inch Nails - The Fownward spiral. Torrenten meg ott volt. Nem volt rád kényszeritve a pop kultúra. Manapság már házhoz jön minden alternatív művészet.
2021. jún. 4. 15:16
 20/30 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem már nem is ugyanazok az emberek vezetik az ncoret mint régen. Valamikor 12 éve lehetett mikor én regisztráltam, és akkor azonnal válaszolt a staff mindenre. Jeleztem egy problémát és pár órán belül meg volt oldva. Azt gondolom, hogy eladták valami pénzcsinálónak. Idő közben a felhasználói réteg is lezüllött. 10 éve még normális beszélgetések folytak a komment szekciókban, ma már minden káromkodós, dühkezelési problémás ott írogat. Mindenki beszól mindenkinek, senkinek semmi nem jó, nincs is jó film, csak szr filmek léteznek... Sokkal jobb volt kevesebb felhasználóval... Van már nekem inkább Netflix és HBO Go. Aztán nemsokára jön az HBO MAX is Magyarországra, meg az Amazon Prime.
2021. jún. 13. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!