A profession nevű álláskereső oldalon hogy lehet egy jelentkezési folyamatot megszakítani?
Figyelt kérdés
Elkezdtem kitölteni egy jelentkezési lapot egy állásra, de közben meggondoltam magam, de nem volt opció, hogy jelentkezés megszakítása, vagy ilyesmi, ezért egyszerűen bezártam a böngészőt. Nemrég kaptam egy e-mail-t, hogy akarom e folytatni a jelentkezést, és ezt úgy értelmeztem, hogy még mindíg folyamatban van a jelentkezés. Ilyenkor egyáltalán meg kell szakítani a folyamatot, vagy nem kell vele foglalkozni? A válaszokat előre is köszönöm!2021. máj. 30. 21:34
2/2 anonim válasza:
Ha nem küldted el, akkor nincs semmi. Ha elküldted és hívnak, akkor meg megmondod nekik, hogy már nem aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!