Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Más is úgy látja, hogy "kicsit...

Más is úgy látja, hogy "kicsit" elharapóztak a reklámok a neten?

Figyelt kérdés

A Youtube jelenleg kb. élvezhetetlen, 2-3 percenként az arcomba nyom egy érdektelen, idegesítő reklámot.

Facebookon az ismerősök bejegyzéseit alig dobja fel, helyette görgethetem az ökörségek reklámokat.

Gusztustalan amerre tart ez a világ.

2021. máj. 30. 20:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Mert a szolgáltatásért valakinek fizetnie kell. Ha a felhasználónak "ingyen van" akkor is a szolgáltatónak kell bevétel, és így próbálja megszerezni. Szerintem becsületesebb lenne azt mondani X havidíj és ninc srklám.
2021. máj. 30. 20:04
 2/19 anonim ***** válasza:
56%
Ha nem tetszik, fizess elő rá vagy csinálj saját videomegosztót. Gondolod, hogy nulla pénzből tartják fent a platformot?
2021. máj. 30. 20:05
 3/19 anonim ***** válasza:
8%
Engedd el, mert ez már megint a "régen mindet jobb vót" értelmetlen dilemmája. 10-20-50 meg 100 éve is voltak már reklámok. A reklámszakma meg adaptálódik az aktuális technológiákhoz és trendekhez. Nincs ebben semmi rendkívüli.
2021. máj. 30. 20:08
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is elegem van a sok reklámból, ahol tudok reklám blokkolót használok.
2021. máj. 30. 20:09
 5/19 anonim ***** válasza:
18%
Facebookot nem kell használni, reklámokra meg ottvan a reklámblokkoló firefoxhoz androidra. Tökéletesen működik.
 6/19 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom a Youtube meg a Face se mai gyerekek, eddig is tudtak működni ilyen arcatoló reklámförmedvények nélkülözésével is. Ezt a kéretlen reklám hadjáratot az utóbbi időben nyomatják orrba szájba.

Az a baj, hogy ti is természetesnek veszitek ezt a tolakodást, pedig szerintem nagyon nem kéne annak lennie. A wikipédia például hősiesen kitart, bár nem tudom meddig.

A fizess és békén hagyunk dolog meg elég zsarolás szagú.

7/19 anonim ***** válasza:
75%
Telepítsd a böngésződre az uBlock Origin kiegészítőt és eltűnnek a reklámok.
2021. máj. 30. 20:11
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Azt vesszük természetesnek, hogy az internet reklámblokkoló es dont care about cookies addonok nélkül használhatatlan. Sokéve ígyvolt, így is lesz.
2021. máj. 30. 20:12
 9/19 A kérdező kommentje:
Használok uBlockert, de nem csinál semmit youtube-on.
2021. máj. 30. 20:13
 10/19 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező: és szerinted a youtube miből fizesse pl. a villanyszámlát?
2021. máj. 30. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!