Meddig lehet seed-elni egy torrentet?
Regisztráltam az E-stone oldalon, letöltöttem egy jelenleg népszerű fájlt, majd mind a 7 Gb adatot egy nap alatt vissza is seed-eltem. Az arányom visszaállt 1-re. Azóta is seedelem a torrentet, de az arányom nem növekszik jottányit sem. Az előírás az oldalon min 24 óra seed-elés, vagy 1-es arányig. Azért szeretném növeni az arányom, mert ha később olyansmit töltök le ami "a kutyának sem kell" akkor is legyen "tartalékom". Lehet egyáltalán egy torrentet 2x, 3x vagy akár többször visszaseedelni? Mármint adatmennyiségben értem.
Köszönöm a hozzáértő válaszokat.
Bármeddig lehet a kötelező időn/mennyiségen túl, de ha nem csatlakoznak új letöltők akkor nem lesz kinek feltölteni.
Ha nem állítottál be seedszabályt a torrentkliensben (automatikusan nincs megadva), akkor végtelen ideig és mennyiséget lehet feltölteni, az egyetlen feltétel, hogy legyen kinek. Lehet pár napig-hétig nem lesznek új letöltők, de ha seedben maradsz, akkor lesz csak esélyed adatot feltölteni egy majd lehetséges későbbi letöltőnek.
Értem! Csak fura, hogy 100%-ig "vitték mint a cukrot", azóta meg semmi. Lehet, hogy ez a seed szabály a ludas, bár én ilyet nem állítottam be. Utánnanézek. Gyanús ez a 100%. Miért nem 87,6%-nál szűnt meg a letöltő team?
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!