Névtelen chat oldalakon pl. Anotalk rengeteg pedofil tartalom van. Nem kellene őket betiltani?
Figyelt kérdés
16 alatti fiatalok teljes névtelenségbe cserélhetnek egymásal szexuális képeket és sex chatelhetnek regisztráció és ellenőrzés nélkül. Nem egyszer adtam ki az oldalon magamat 13 éves lánynak, 20 - 30 éves férfiak küldtek képeket a nemiszervükről amiért cserébe ők is kérték ezenkívül szerepjátékozni és szex chatelni akartak.2021. máj. 27. 16:30
1/6 anonim válasza:
A kenyérvágóskést arra is lehet használni hogy valakinek bele döfd a szívébe. Nem kéne betiltani? Na ez pont egy ugyan ilyen dilemma.
2/6 anonim válasza:
Az anotalkon nemhogy pedofil, de semmilyen tartalom nincsen. Az pedig hogy te 13 éves lánynak adod ki magad oldalakon.... hát... :D
3/6 anonim válasza:
Komolyan a pedofil tartalom miatt mérgelődsz? Hidd el, van attól még sokkal rosszabb is azon az oldalon...
4/6 anonim válasza:
már írtam az Anotalknak valami ilyen elkülönítő kategóriákat csinálni kéne de azt írták hogy megfontolják jó döntés lenne-e és semmi azóta
5/6 anonim válasza:
Kezdjük ott, mit vársz egy olyan oldaltól aminek a neve Anotalk? Eleve anonim nem tudjuk ki az írhat bármit. Ezért sokan csak szórakozni járnak oda,nem kell semmilyen anonim oldalakra menni és probléma megoldva.
6/6 anonim válasza:
Miért kéne betiltani, csak csatlakozni tudok az előttem szólalókhoz, attól, hogy a késsel tudsz ölni, attól még a rántott húst se vághatod el vele? Nonszensz, egy dolog van amit tehetsz, figyelmen kívül hagyod az ilyen degenerált barmokat, és minden le is van tudva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!