Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nincs egy követőm sem a...

Miért nincs egy követőm sem a twitteren?

Figyelt kérdés
Már hónapok óta fent vagyok rajta. Mivel dj és producer vagyok, a twittert arra használom, hogy a saját dolgaimat promótáljam. Mást nem szoktam kitenni, csak a mixeimet és a zenéimet. Egyébként én sem követek senkit. Talán ez a gond? Ha követnék néhány embert akkor engem is követne valaki?

2021. máj. 26. 20:42
 1/9 anonim válasza:
100%
Hát lehet valamit máshogy kéne csinálnodxdd 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️
2021. máj. 26. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, rosszul tag-elsz. Keress rá a tiédhez hasonló profilokra, nézd meg milyen tag-eket használnak. (esetleg kövesd be őket...)
2021. máj. 26. 21:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2021. máj. 26. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1. a twitter ma már nem pörög annyira szerintem. A legtöbb általam ismert netes "hírességnek" akinek yt-on meg ig-n több százezer esetleg több követője van, annak twitteren kb pár száz. Senkit nem érdekel a twitter, a politikusok szoktak beböfögni oda magasröptű mondatokat

2. egyáltalán esélyes, hogy bárki rád találjon ott? Mert ha meg se találnak, rád sem keresnek, akkor nyilván követni se fognak

3. ha zenével foglalkozol, full felesleges a twitter. Én ha szeretek egy producert, tutira nem izgatna a twittere, mivel annak köze nincs a zenéhez. A többi platformon parádézz sztem.

2021. máj. 26. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Talán rosszul csinálod tudod ha éva nem kinálta volna meg ádámot ALMÁVAL akkor az aple sem született volna meg
2021. máj. 27. 00:46
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

"dj és producer vagyok" és 12 éves!? 🤣

De komolyra fordítva, eléggé vissza eset a Twitter,

inkább FaceBook és mivel zene, így YouTube amin érdemes építeni.

+ hazánkba soha nem volt akkora népszerűsége,

így ne is igen várd innen őket.

2021. máj. 27. 04:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezt kicsit benézted. 28 éves vagyok. A szakmával pedig már lassan 10 éve foglalkozom. Mivel külföldön is szeretnék ismert lenni, ezért kezdtem el használni a twittert. A youtube csak saját eredeti zenére jó. Remixekre és mixekre nem, a szerzői jogok miatt. A facebookot meg azért nem használom, mert nem szeretem, de azért kösz.
2021. máj. 27. 05:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Mixcloud haver. Ne azzal foglalkozz már, hogy hogyan nem lehet!
2021. máj. 27. 07:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Kösz hogy lepontoztál nagyképűsége
2021. máj. 27. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!