Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? (Tuti túl hosszú a leírás)

Figyelt kérdés
Elkezdted toplistákat csinálni youtubeon. Érdekelne a véleményetek a videóimról. Belinkelem a toplistás lejátszási listámat majd és minden kritikát szívesen fogadok. Ha lehet inkább az alsó részen lévő videókat nézzétek meg elsőnek mert azon a szinten kezdtem. Azóta pár dologban javult a videóm minősége szerintem de szeretném fejleszteni még. Illetve érdekelne hogy szerintetek van e realitása annak hogy az ilyen videókkal később komolyabb megtekintéseket érjek el? Az alap koncepcióm az hogy a mai világban bármit le lehet vezetni toplistákkal. Toplistákkal értékelünk igazából mindent. Haverok között megbeszéljük melyik a top10 legjobb nő a suliban/melóban, melyik a top 5 legjobb új kocsi stb.. Bármiből lehet toplistákat csinálni így az anyag kifogyhatatlan és azt érzem az alapvető kereslet is megvan rá. Továbbá a videómban törekszem arra hogy minden felesleges dolog ki legyen belőle véve (intro,outro,felíratkozásért könyörgés) és rövid legyen. Szóval azért csinálom a videóimat rövidre,pörgősre és rakok egy kis zenét alá. Szóval az is kérdés hogy szerintetek van e lehetőség abban hogy idővel többen is rá találjanak a videóimra és meg is maradjanak nézőnek? Szerintetek miben kéne fejlődni? Azt hogy beszéljek a videóban és magyarázzam el mi,merre és miért ezt gondolom számomra nem opció. Egyrészt ilyenből már van sok és ha nincs megfelelő hangszíned sosem fogsz felérni hozzájuk. Másrészt nemzetközi csatornát szeretnék és nem magyart.Ezt azért mert ha magyarul beszélek a videóban és 10 millió emberből 1%-nak tetszik az nem túl sok. Viszont ha nem beszélek hanem ezt a pörgős,zenés stílust csinálok akkor mondjuk 7 milliárd emberből tetszik 0.1%-nak. Nem számoltam ki de van egy olyan sejtésem hogy a második jelent több embert ténylegesen. Nos,igen elég sok kérdésem van és még ha jönnek válaszok biztos tudok feltenni újabbakat is. https://www.youtube.com/watch?v=V9Iwo9aAx0g&list=PLVvSmSXc6C.. Itt van tehát a lista és akkor ha kérhetem alulról nézzetek bele a dologba mert akkor jobban látszódik hogy voltak fejlesztések. 3-4 napja csinálom a dolgot szóval biztos lesz még sok új dolog. Amúgy még a szoftveres részről annyit hogy a toplistát kitalálom,leírom egy txt-ben, megcsinálom power pointban a videós anyagot aztán open shotban vágom össze a videót és a zenét meg rakok be elhalkulást,stb. Akár szoftveres tipp is jöhet, illetve bármi. Jó hosszú lett köszönöm hogy rászántad az időd.

2021. máj. 26. 19:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Most látom hogy hiába állítottam be hogy fent legyenek az új videók,az oldalomon már sorrendben írja de ha linkelem magát a lejátszási listát akkor össze vissza vannak. A feltöltési sorrendet úgy tudjátok megnézni ha rámentek az oldalra és ott már a főoldalon elvileg előlre rakja az újakat és hátra a régieket.
2021. máj. 26. 19:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha lejátszási listát hozol létre, akkor abban sorrendben lesznek a videók.

Egyébként így, hogy csak egyszerűen felsorolod őket, nem fogsz sokat elérni.

Az ötlet nem rossz, de némi információ is kellene a játékosokról.

Hol játszott, hol milyen sikereket ért el, stb.

Persze angolul.

2021. máj. 26. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez így rendkívül vontatott, hogy 10 másodpercig nézek egy diát amin egy fénykép meg egy szöveg van. 1 másodperc alatt elolvastam, 1-2 másodperc alatt értelmeztem a képet, és még 7-8-at várok hogy jöjjön már végre a következő. A zene ugyan pörgős, a képi anyag viszont túlnyújtott és van egy nagy üresjárat.
2021. máj. 26. 19:40
 4/6 Szirty ***** válasza:
100%
Ha tagoltad volna a szöveget, elolvastam volna.
2021. máj. 26. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Az első ötleten majd még gondolkodom hogyan lehetne megoldani. Az utolsóra nem nagyon tudok mit írni. A másodiknak pedig mindjárt berakok egy új videót amit megcsináltam rövidebbre. Kíváncsi vagyok így mennyivel másabb.
2021. máj. 26. 22:38
 6/6 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=czigYtNivtg

Hát az elejét biztos túl gyorsra csináltam. Ott a Maddison,Fernandes vonalnál lévő idő lehet talán a jó.

2021. máj. 26. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!