Jelszóból karakterek megjelenítése?
Figyelt kérdés
Be kellene lépnem egy régi emailembe, de valahogy elfelejtettem kb egy éve a jelszavam. Amikor regisztráltam olyan email címet adtam meg elfelejtett jelszóhoz, amire még inkább nem emlékszem (tizenpár évésen, ennek bő 10 éve...) Keresgéltem alig működő régi telón, hogy mentettem-e, sajnos nem, végre beüzemeltem egy gépem amin kb 2 éve még időnként beléptem és bár belépésnél nem, de a Chrome-ban a jelszavaknál megtaláltam mentve, ott van a jelszó. Wikihow-on találtam egy egyszerűnek tűnő dolgot hogyan lehet belőle szöveg, de sajnos nem működött. Valaki tudna segíteni?2021. máj. 25. 23:35
2/6 anonim válasza:
Chrome-hoz nagyon nem értek. De firefox alatt ha az adott oldalra mész ott is van az oldalnak az éppen aktuális biztonsági dolgai. Majd meg lehet nézni, hogy az adott oldalhoz vannak-e jelszavak mentve. Ha vannak akkor 1 kattintással meg lehet jeleníteni.
Vagy a mostani google fiókoddal ha belépnél chrome alá és szinkronizálod, akkor átkerül a mentett jelszód is az új gépre. Ott lehet könnyebb kezdened vele valamit.
3/6 anonim válasza:
Inspect
<input type="password"> átírod: <input type="text">
4/6 Koplárovics Béci válasza:
Chrome-ban jobb felül "triplapötty", Beállítások, Jelszavak, és amelyik oldalhoz keresed a jelszót, ott rákattintasz a szemre. Fog kérni egy Windows rendszergazda jelszót.
5/6 anonim válasza:
Nem kell pöttyből szöveggé alakítani. Ha a böngésző tárolja a jelszavat, akkor a beállításokban meg is tudod nézni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek, megoldódott
2021. máj. 26. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!