Miért ilyen lassú az összes videó amit elindítok a gépemen?
Szörnyen lassú az összes videó, sőt nem játsza le őket csak nagyon akadozva, úgy ,igazából csak képkockákat ad be a videóból.
A hang rendesen megy,de nem az összes oldalon.
Csak engem érint ez a "kiváltságos" helyzet vagy másoknak is ilyen??
(Bár gondolom csak nekem ilyen,mert az összes videó lassú, youtube,myvideo,moovie stb...)
Nem fut véletlenül valami program a háttérben, ami megdolgoztatja a processzort?
Általában ez szokott lenni a gond.
Meg esetleg az, hogy a videómegosztókra is már HD- minőségű videókat tesznek fel, amiknek kell azért egy jobb processzor és lehet, hogy a tiéd nem elég hozzájuk.
Nem tudok semmiféle programról hogy a háttérben futna, de itt most az egyszerű youtube videókról van szó amiket nem indít el, pedig tegnap még képes volt rá.....
Hozzáteszem,már hang sincs, pedig pár perce még az is volt,elvégeztem egy hangfal cserét,de továbbra is rossz, nagyon mérges vagyok.
Hát ez elég érdekes.
Vírusra gyanakodtál már?
Ha még nem, akkor lehet el kéne kezdened...
Egyébként még azt el tudom képzelni, hogy nem elég gyors az internet sebességed (vagy épp letöltesz) és nem tudja a gép elég gyorsan tölteni, a videókat a folyamatos lejátszáshoz.
Nem hiszem,hogy vírusos,de most már az sem érdekel mert a héten veszek új gépet, csak jó lenne ha addig nem fújna ki.
Újraindítottam ,egyenlőre most jó,hang is és gyors kép is van,lehet tényleg ment valami letöltés a háttérben,bár nem tudtam róla.
Azért köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!