Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A honfoglalohoz van hack?

A honfoglalohoz van hack?

Figyelt kérdés
szerintem nincs de ha megis lenne akk lecci irjatok meg!:D
2008. dec. 7. 13:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Nincs, de ha akarsz megtanulhatsz hekkelni (pár év alatt), és akkor elvileg már fel tudod törni magad is.
2008. dec. 7. 13:40
 2/14 A kérdező kommentje:

eZ nem ugym megy

meg is buntethetnek erte!felkeresik az ip-met es fizethetek!!

2008. dec. 7. 13:45
 3/14 anonim ***** válasza:
78%

Miért, ha egy más által megírt hacking módszert alkalmazol, akkor nem kereshetnek meg és nem fizethetsz?

Nem teljesen értelek...

2008. dec. 7. 14:06
 4/14 anonim ***** válasza:
74%
Minek az neked ehhez a játékhoz?Ennek pont az a lényege,hogy tudj!! A következőkben a sakkhoz is crack-et akarsz majd??
2008. dec. 7. 14:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy voltak akik összegyűjtötték a helyes válaszokat robotokkal, és aztán sokat nyertek, de ezt gondolom nem tették ki publikusba :)
2008. dec. 7. 17:40
 6/14 A kérdező kommentje:

nem azert kerdeztem mert hackalni akarok!!csak kivancsi voltam!

"Miért, ha egy más által megírt hacking módszert alkalmazol, akkor nem kereshetnek meg és nem fizethetsz?

Nem teljesen értelek..."

De igen megkereshetnek es fizethetek!kiveve ha olyan a progi hogy nem hasznal netet hanem valahogy maskepp oldja meg a dolgot!

2008. dec. 8. 15:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Nincs. De aki már játszott ezen az oldalon (én 1000 felett vagyok), az tudja, hogy gyorsnak is kell lenni a jó válasz tudása mellett. Az oldal elég jól van megalkotva, igencsak nehéz lenne kijátszani.
2008. dec. 13. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Játszottam tavaly október és december között. Mivel azonban alig 2 hónap alatt a csúcsra értem (bekerültem a legjobb 50-be és kéklovag lettem), már nem találtam kihívást benne, s abbahagytam.

Egy bizonyos szint felett már csak a gyorsaság számít.

2009. máj. 29. 12:58
 9/14 anonim válasza:
csalásprogram? van hozzá csalásprogram, az a neve h conquiztador killer
2010. nov. 24. 18:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem a conquiztador killer egyik verziója sem működött mostanság, pedig jópárat kipróbáltam, viszont én írtam sajátot, ha valakit érdekel, el tudom küldeni neki.
2011. febr. 6. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!