Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudhatom, hogy mekkora...

Honnan tudhatom, hogy mekkora a letöltési sebssége a gépemnek?

Figyelt kérdés

600 MB-os torrentet kb 5 óra alatt tölt le gépem.. ez elég lassú, mert hallok olyanokról akiknek 1 GB-t tölt le egy óra alatt..

Másfajta előfizetés kell, hogy gyorsabb legyen a letöltés vagy mi? Nagyon nem értek hozzá.

2010. aug. 24. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:

www.speedtest.net

Itt letudod tesztelni. Igen, a gyorsabb letöltési sebességhez nagyobb csomagra kell előfizetni, feltéve hogy biztosítható.

2010. aug. 24. 11:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát... az, hogy egy torrentet milyen sebességgel tudsz letölteni, legtöbbször nem a saját internetkapcsolatod szabja meg, hanem a mások feltöltési sebessége.
2010. aug. 24. 11:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát lehet bármilyen mások feltöltési sebessége, nekem 5 év alatt soha nem ment 60kb/s fölé a torrenttöltés, másoknak meg igen szóval a géppel van a baj :D nem tud nekem senki olyan 600 MBos torrentet mutatni amit le tudok tölteni akár egy óra alatt vagy bármi.
2010. aug. 24. 11:59
 4/7 A kérdező kommentje:

megcsináltam ezt a speedtest-et.

letöltés 0.53mb/s feltöltés .10mb/s

Hát ez elég gázul hangzik....

2010. aug. 24. 12:02
 5/7 anonim ***** válasza:
lég gáz,ez egy fél megás net,gondolom nem ADSL ha igen azonnal dobd ki és nézz egy normálisat a körzetedbe ahol laksz,vannak már 5ezerér havonta olyanok hogy 4-5 perc egy 600megás film
2010. aug. 24. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég gáz
2010. aug. 24. 12:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Fibernet-em van.

majd érdeklődök hogy milyen árban mik vannak mert igazából eddig azt hittem hogy mindenkinek ilyen lassú, csak mostanában jöttem rá, hogy nem :D hát ilyen 5 éve mióta bekötötték sokat fejlődött a technológia.. XDXD

2010. aug. 24. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!