Az egész Google fiókomat nem fogom többet használni ha nem igazolóm?
A Youtube esetében kikerülhető - itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
a #3-as hozzászólásomban felsoroltam pár lehetőséget.
A Google-fiók esetében meg nem kötelező feltölteni semmit (még, szerencsére), csak a születési dátumot kunyerálják (hogy még több adattal rendelkezzenek rólad, még jobban megfigyelhessenek).
De hogy merészeli ezt a Google?
Már azon gondolkodtam megszűntetem a fiókot.
Keresek megbízhatóbat mint a Google, meg a Google fótokkat is csökkenti pár nap alatt, YouTube is egyre rosszabb. Az EU ezért jól meg bűntethetné. Yahoo-ban gondolkodtam.
Ti is átváltatok akkor majd Yahoo-ra?
1TB tárhelyet ad ingyen az email-nek.
"ingyenes szolgáűltatásokat kapsz"
Irreleváns. Szolgáltatást nyújt, így be kell tartania az adatvédelmi törvényeket, illetve nem élhet vissza a hatalmával (és nem takarózhaz azzal, hogy "vannak felhasználói feltételek").
Ha így tesz, akkor retorziókra számíthat - mint már számíthatott például, többek között:
* [link]
és ez csak a kezdet.
"Ma a Google Fioknál nincs jobb."
Mert agresszíven, az embereket becsapva, monopolhelyzetével visszaélve hozott létre pszichológiai függést, épített ki gigavállalatot.
De vannak kisebb, európai, végponttól-végpontig titkosított, elosztott szolgáltatások, amik helyettesíthetik azt.
pár napja írták meg h csak telefonszámmal lehet majd használni a gágült, de maga a gágül még nem jelentette be h mikortól lép érvénybe ez
szóval kötelező lesz a 2 faktoros login így kikényszerítve a telószám megadását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!