Citromail-en hogyan lehet megváltoztatni a profilképet?
Huh, már megijedtem, hogy tényleg megszűnik. : D
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan tudnám módosítani a profilképem?
Évekkel ezelőtt (a Citromail előző kinézeténél) ezt a Beállításoknál lehetett megoldani, viszont az új verzióban ezt sehol sem találom.
Citromail az semmire sem jó, de tényleg, konkrétan még arra sem amire kitalálták.
Semmi levelet nem kapok, kb. 5 éves fiók, alig használtam, de semmilyen arra utaló jel nincs hogy letiltották/felfüggesztették volna a fiókom, kéne levélfogadásnak lennie.
Nekem kb. 8 éve a fő levelező rendszerem a Gmail amúgy, nem használom a citromail-t, csak hogy régebben megadtam több helyen mint másodlagos email, ezért most bajba vagyok mivel nem kapok megerősítő kódot rajta ahová kéne, és ezért nem tudom megerősíteni egy játék felhasználóm.
Kapcsolatot nem tudom felvenni a Citromail-el, egyszerűen semmilyen formában se, nincs hely ahol el lehetne érni őket, de... bejött a GYIK-nál egy űrlap amit kitudtam tölteni. Semmi sem érkezett még vissza, 1 napot mondtak 3 nap eltelt bár az első munkanap az ma van.
Hátha holnap visszaírnak.
Sose szerettem a Citromail-t, ezt most se változott meg, sőt egyre jobban utálom. Régi, amivel nem is lenne baj, de nagyon kezdetleges, leegyszerűsített eltűlzott értelemben.
Próbálom keresni hol lenne hogy esetleg fel vagyok-e függesztve és azért nem kapom meg többször se a levelet, de sajnos reménytelen a helyzet, hisz sehol semmi arra vonatkozó dolog.
Azért kéne az a kód hogy megerősítsem a fiókom és végre Gmail-re végre 4 év elteltével átváltoztassam az e-mail címem.
Amúgy a válasz a kérdésre, nem nem lehet megváltoztatni, semmit sem lehet már/eddig se lehetett rajta.
Ahhoz képest hogy 2004-es az oldal eléggé elavult, gagyi felülete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!