Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez lopásnak számít ha így...

Ez lopásnak számít ha így veszem át a cikkeket?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy most kezdtünk bele egy weboldalba, és ha a külföldi oldalakon lévő cikkeket és lefordítom és fekrakom a saját oldalamra, akkor az már lopásnak számít?A képeket is átvenném úgy értem...

Hisz végülis nem csak simán átmásolom hanem jópár óra rámenne egy-egy cikknél nekem is mire lefordítom...

Tudom kicsit fura kérdés de nem akaroma pofámba kapni majd később hogy mindent úgy lopkodtam ösze...

2010. aug. 24. 04:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy honnan "másolod" a cikket. Legtöbbször elég, ha a fordításod végén belinkeled az eredeti cikket.
2010. aug. 24. 05:00
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem ha jól olvashatóan feltünteted a cikk elején, vagy végén, hogy az xy oldalról származik (linkkel együtt) és Te fordítottad, akkor nem hiszem hogy gond lesz belőle. Nagyon sokan csinálják ezt. Nem hallottam még olyanról, hogy ebből baj lett volna.
2010. aug. 24. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!