Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az alábbi dolgot meg lehet...

Az alábbi dolgot meg lehet csinálni a Wordpress-ben? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés

Fel szeretnék tölteni egy könyvet a public domain-ból a weblapomra. Megvan az egész könyv Microsoft Word dokumentumban. Viszont több mint százezer szó van benne, és nem tudom rendesen berakni egy posztba. Be tudom másolni, viszont elmenteni már nem. Mert lefagy tőle az a lap, annyira túltelíti a sok tartalom.

Meg lehet azt csinálni, hogy fájl-ként töltöm fel a weblapomra és az a lap feljöjjön a keresőkben, amikor a fájl-ban lévő szavakra keresnek rá? És rákattintva a weblapomon maradjon a látogató és ott olvashassa el a dokumentumot. A lényeg, hogy ne mentse le a dokumentumot egyből a látogató gépére.

Ha igen, akkor hogyan lehet úgy megcsinálni Wordpress-ben?

Példa: [link]

A Bibliát így el tudja olvasni a látogató angolul a weblapon keresztül, a szavak feljönnek a keresőkben, így növeli a weblap nézettségét, de rákattintva nem tölti le automatikusan a gépemre.

2021. máj. 18. 07:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem a link automatikusan elkezdte letölteni telefonon, szóval nem böngészőn nyitotta meg.
2021. máj. 18. 09:02
 2/2 anonim ***** válasza:

"de rákattintva nem tölti le automatikusan a gépemre"

Dehogynem, nekem asztali gépen simán letöltötte és megnyitotta a beépített PDF olvasóban.

Ha te is csak így simán belinkeled az oldaladra, akkor az is így fog működni.

Vagy keresel WP-hez flipbook plugint.

2021. máj. 18. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!