Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tölt vissza semmit...

Miért nem tölt vissza semmit a torrent?

Figyelt kérdés
qBittorrentet használok, ncore-ról töltök le filmet. Feltöltési sebességem kb semmi, pár KiB/s néha. Valami nincs rendesen beállítva?

2021. máj. 17. 15:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Sebesség: [link]
2021. máj. 17. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Valószínűleg nem tölti tőled senki az adott anyagot, és ezáltal nem tudsz feltölteni.

A lényeg, hogy 48 óráig seedeld a letöltött anyagot, és az el fog tűnni a seedkötelezettségből.

Az NCore már hosszú évek óta nem számolja a letöltési mennyiséget, így nem tudsz arányt rontani az oldalon. A lényeg, hogy teljesítsd a kötelező seed időt, és nem számít, hogy töltöttek-e tőled valamit, vagy sem.

Ha teljesíted a két napot, akkor nem lesz semmi baj.

Én 6 éve vagyok tag az oldalon, és mindíg teljesítem a két napot, aztán már lehet nyugodtan törölni a kliensből az adott torrentet, és nem lesz semmi baj, és szabályt sem szegsz meg ezzel.

2021. máj. 17. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
De az se gond, ha bent hagyod seedelni az idők végezetéig. Nekem több éves torrentek is vannak bent, mert miért ne. Ha megy a gép, a háttérben seedel. Felmegy napi 20-40 GB. Nem is érzem, hogy fut. Digi 1000/300-as net. Igaz a kliens megzabál 500 MB RAM-ot, amikor nagy a forgalom, de azt se érzi meg a gép, 16 GB van benne, gyakorlatilag fölöslegesen, mert sose megyek 40% fölé, de bajnak nem baj hogy ott van.
2021. máj. 17. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem feltöltés utáni percekben töltöd le,vagy nem szervered van, akkor esélytelen higy feltölts oda nagy sebességgel. Nekem van 0-24 futó otthoni szerverem amivel töltögetek le, és így sincs feltöltés. Szerencsére ncore esetében nincs is rá szükség
2021. máj. 17. 15:34
 5/8 A kérdező kommentje:
A seed időt betartom mindig, 2éve vagyok még csak tag de nem volt probléma ilyennel. Csak feltűnt, hogy van akinek akár 2-3mega feltöltés megy, nekem meg pár KiB .
2021. máj. 17. 15:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kieg: külön dedikált HDD van a torrentezésre, így a folyamatos lemezműveletet se érzem meg, a játékok, programok másik HDD-ről futnak, az OS meg egy SSD-ről.
2021. máj. 17. 15:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha seed szervert bérelnél, neked is menne fel annyival:)
2021. máj. 17. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Van nyitva portod? Szerintem nincs, ha ennyi a feltöltésed. Nyiss portot! ;)
2021. máj. 17. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!