Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikor használtad először az...

Mikor használtad először az internetet?

Figyelt kérdés

Nálunk 2008-ban kötötték be, akkor voltam 8 éves.

Keresztanyámnak hamarabb volt, nála használtam először 6-7 évesen, online Barbie sminkelős játékokkal játszottam.

2021. máj. 16. 18:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#7 nem, de 1993-ban a BME-n mar volt nethozzaferes.
2021. máj. 16. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
1994 ősz. ELTE hallgatóként. Eleinte IRC volt csak mint "közösségi média", web helyett gopher, de 94 végétől 95 elejétől egyre többet webeztünk is (Lynx szöveges böngészővel), aztán valamikor talán 95 tavasza, nyara Mosaic grafikus böngésző. Fórumok helyet usenet/news/netnews ki hogyan nevezi (szintén karakteres readerrel). És a többi már történelem.
2021. máj. 16. 22:18
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Én fél éve, 11:42-kor, mikor megláttam a haveromat, az utcán, azt mondtam neki, hé haver, megtaláltam az internet nevezetű dolgot, hallottam ezt azt, hogy oldalak vannak rajta, és, hogy a végtelenség listája felé tart az út. Rákérdeztem, hogyan érhetek el valamit. Erre azt mondta, jöjjek fel ide, kérdezzek, válaszoljak, megtettem, és ez volt a története, ahogy/amikor elkezdtem használni a netet.
2021. máj. 16. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!