Facebookon hogyan kell kikapcsolni az elérhető állapotot?
Figyelt kérdés
Mármint hogy én ne legyen elérhető mások számára, tehát azt lássák hogy offline vagyok, akkor is ha amúgy fenn vagyok.2021. máj. 16. 13:23
1/2 Robivosi válasza:
A Chat-nél kattincs a három vízszintes pontra (Beállítások), ott Elérhető állapot kikapcsolása. Csak akkor működik, ha minden eszközön kikapcsolod. Pl.: telefon, stb., tehát minden olyan eszközön is kikapcsolod, ahonnan be szoktál még lépni a Face-re.
2/2 anonim válasza:
Igazából sehogy.
Mert attól, hogy elviekben kikapcsolod, előfordulhat, hogy ugyanúgy jelez másnál, hogy fent vagy.
Illetve fordítva is, hogy nem vagy fent, de mégis jelez, illetve hogy fent vagy, de mégsem jelez.
Évek óta összevissza működik ez a funkció is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!