Instagram fiók korlátozás miért?
Figyelt kérdés
Reggel óta használtam üzenetváltásra az instát és egyszer csak ezt írta ki délután: "Közösségünk védelme érdekében korlátozzuk, hogy bizonyos műveleteket milyen gyakran végezhetsz az instagramon." Pedig nem szoktam sem likeolni/kommentelni meg igazából csak beszélgetésre használom az ismerőseimmel illetve magamról képet töltök fel ezért nem értem a miérteket. A hiba üzenet alatt az "oké" és "mondd el nekünk"-re sem tudok kattintani, simán csak elérhetetlen a fiókom. Webes és appos felületen egyaránt. Elég bosszantó, mert fontos személyekkel tartom ott a kapcsolatot és semmiféle tájékoztatást nem kaptam az időről sem, hogy hány óráig/napig fog ez fenállni, mert ha tudnám hogy 2 hétig akkor nem idegeskednék ezen. Köszönöm a válaszokat.2021. máj. 14. 14:55
1/3 anonim válasza:
Gondolom valami olyat írtál vagy olyan képet rakták ki, ami Instagraméknak nem tetszett
2/3 anonim válasza:
Ha rövid időn belül túl sok műveletet végzel, azt veheti problémának. Túl sok embernek túl sok üzenet küldése (pl. emoji-k spamelése egymás után néhány másodpercen belül). 1-2 napig tartanak az ilyen tiltások.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm végül estére megoldódott :) Jelentettem, hogy valószínűleg tévedés történt, mert semmi olyan képet nem töltöttem fel. Max az üzenet lehetett a gond
2021. máj. 15. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!