Miért csúszik a hang sok Youtube videó alatt?
Figyelt kérdés
Először azt gondoltam, hogy hangkártya és/vagy hangszóró gondom van. De a hangszinkron teszt videókban, mint amilyen ez is lent, hibátlan.
2021. máj. 14. 09:04
1/5 anonim válasza:
Inkább olyat mutass, amin csúszik, lehet másnál is és akkor a videó rossz? :D
2/5 anonim válasza:
Vedd lejjebb a felbontást. Ha a géped képtelen dekódolni a videót, lassabban játssza le a képet, de a hangot nem, ezért csúszik el.
3/5 A kérdező kommentje:
Már miért volna képtelen dekódolni? Lassan egymilliónál járok a gépnél, csak a kijelző volt 250 ezer forint. Ne a saját gépedet vedd alapul!
2021. máj. 14. 09:38
4/5 anonim válasza:
#3, Honnan tudhatta volna #2 hogy neked milyen géped van, ha azt nem sikerült leírni? Hogyan segítsünk addig ameddig ennyit nem tudsz közölni, hogy milyen eszközöket használsz hozzá, pl. ha vezetéknélküli eszközt használsz, biztosan az okozza a csúszást, esetleg még a különféle átalakítok is okozhatnak ilyet, de egy hibás driver is..
5/5 anonim válasza:
4, ugyan nem engem kérdeztél, de manapság a 4K videó lejátszásához sem kell erőmű, a FHD-hez meg aztán végképp nem. Ennyit tudhatna a kettes hozzászóló is, ha már egy ilyen kérdéshez szól hozzá. Hasonlóképpen feleltem volna én is neki, mint kérdező, mert teljesen úgy tűnik, mint ha csak válaszai számát és a százalékait akarná növelni, annyira hozzánemértő a válasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!