Hogyan tudom letörölni Pinteresten a saját Pinjeimet? Egyáltalán lehetséges ez?
Teljesen félreértitek. Azokat a pineket szeretném letörölni, amiket egyszer még saját kezüleg töltöttem fel Pinterestre. Hol is kezdjem...
Három éve létrehoztam egy mindenki számára látható táblát, amire néha én is raktam fel saját, vagy megosztott képeket más oldalakról (DeviantArt, Twitter), viszont azóta ezt a táblát már letöröltem, de még mindig ott vannak ezek a pinek egy "Összes pin" nevezetű táblán. (Amit nem én hoztam létre.)
Ezeket szeretném letörölni, viszont mindig azt a hibaüzenetet kapom, hogy nincsen engedélyem az erőforrás eléréséhez. Lehet, hogy az lehet a gond, hogy a tábla le lett törölve, amiben eddig a pinek voltak? Mert ezeket a pineket már próbáltam átrakni egy másik táblára, de ugyan azt a hibaüzenetet írja hozza ki, mint a többi lehetőségnél.
Hogyha van valakinek valamilyen ötlete, hogy mi lehet ez, akkor azt szívesen meghallgatnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!