Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem enged bejelentkezni...

Miért nem enged bejelentkezni a profilomra az Instagram?

Figyelt kérdés

Kijelentkeztem az Instagram fiókomból. Mikor újra be akartam lépni, nem engedett be. Próbáltam felhasználónévvel, e-mail címmel, telefonszámmal. Ha Facebook-kal próbáltam, annyit írt ki, hogy "Hiba". A jelszavamat is megváltoztattam, úgy sem. Újraindítottam a telefont, letöröltem és újra letöltöttem az alkalmazást,úgy se. Se telefonról, se gépről nem enged be. Beírom a felhasználót és a jelszót, rámegyek a "Bejelentkezés"-re, csak tölt egyet, és ahelyett, hogy a profilomat adná be, újra a bejelentkezési felület jelenik meg. Másik telefonról se lehet belépni, viszont az én telefonomon más fiókjába be lehet jelentkezni.A profilomat ugyanúgy látja más az Instagramon.

Ez előtt nem volt semmi probléma, se egy hibaüzenet vagy a működésében hiba.

Légyszi segítsen valaki!

2021. máj. 6. 09:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!