Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows kiléptet a Skype-ból,...

Windows kiléptet a Skype-ból, ha bezárom. Miért?

Figyelt kérdés
Windows-os és Linuxos gépen is használom a Skype-t. A Windows-os Skype bezárása után az indított Linuxos Skype pillanatra bejelentkezik, majd jelzi hogy valamikor kiléptem és újra kezdve a cirkuszt, kéri a nevet, jelszót. Windows független Skype-t sehol sem tudok letölteni! A Skype oldala meg nem ajánlja fel a lehetőséget, hogy leakasszam arról a nyomorult Windows fiókomról. Van ebben valakinek megoldása?

2021. máj. 5. 19:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát igen, a Skype elvileg felhasználót azonosít, és valszeg feltételezi, hogy egyszerre egy gépen használja a szolgáltatást. :(

Régebbi verziókban elvileg ki lehetett lépni logout nélkül, a Win szerintem biztonsági kockázatnak ítélte ezt.

2021. máj. 10. 16:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszod. Széttúrtam a netet nemvindózos (régi) Skype után, de sikertelenül. Viszont a Linuxban találtam egyszerűsítő lehetőséget. Bekapcsoltam a mester kulcstartót. Az őrzi a Skype beállításait. Ha indítom a Skypot, csak a mester jelszót kéri, amit hordozható gépen - notebookon - célszerű adattitkosítás okán használni.
2021. máj. 11. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!