Ha letöltök egy sorozatot, és az 1. epizódját már letöltötte a gép, attól függetlenül, hogy a másodikat még tölti a gép, megnézhetem a már letöltött epizódot? Nem fogja befolyásolni a letöltést?
Köszi a választ,de lenne egy másik naív kérdésem:
nekem egy olyan mappába töltötte le az 1.epizódot a gép,amit saját maga hozott létre a C meghajtómon (nekem legalábbis úgy tűnt,hogy automatice "keletkezett").
A 2.epizódot is ide tölti le,de nekem ez nem túl jó,mert a rengeteg winRAR mappától mozdulni se tudok.
Hogy lehetne azt megoldani,hogy a következő turnust (3.epizód konkrétan),ne ide,hanem máshova töltse?Hol kell ezt beállítani?
Sima mappába is tehetem a már kész epizódot?
Sajnos volt már olyan eset,hogy behúzkodtam a mappába (jobb egér gombbal)a winRAR darabokat,mikor pedig már a mappában voltak,nem tudtam megnyitni őket.Megsérülhettek a "húzkodás" miatt?Ugyanis némelyiknél ezt írta ki,hogy "sérült fájl",nem lehet lejátszani.
Addig nem nézheted.
Nem sérültek meg a húzkodás miatt. Várd meg amíg letöltődik az egész! Amiket áthúztál azokat tedd vissza az eredeti helyükre és folytasd a letöltést! Legyél türelmes:)
Kösz,de az leszek.Azonnal.
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!