Hol találhatok fejlécnek való képeket?
Figyelt kérdés
A youtube- on be lehet állítani fejlécet, de csak megadott képméreteken belül. Próbáltam már képeket keresni, amiket be tudok állítani fejlécnek de nem találtam. Ha valaki tudja, hogy milyen kulcsszavakkal találhatok rá ilyesmi képekre, akkor az írja meg válaszban.2021. máj. 2. 17:10
1/5 anonim válasza:
Fogsz egy képet, ami be szeretnél állítani, kivágsz belőle 2048 x 1152 pixel méretű részt, majd beilleszted.
2/5 anonim válasza:
Én konkrétan magamnak rajzoltam az egészet, s neked még a Paint alap használata se megy...
3/5 A kérdező kommentje:
Előző válaszoló, nem mindenkinek van tehetsége vagy megfelelő tudása az ilyen dolgokhoz. Ezért kértem segítséget, tanácsokat a hozzáértő emberektől. Egyébként nagyon ügyes vagy, hogy sikerült megrajzolnod az egész fejlécet egyedül, tehetséges lehetsz. 😊
2021. máj. 2. 18:15
4/5 anonim válasza:
3
Konkrétan 7.-ben volt az az info feladatunk, hogy csináljunk egy megadott méretű képet Paint-ben pár kép felhasználásával. Ez a számítógép alapismereteihez tartozik.
5/5 A kérdező kommentje:
Nálunk a suliban az informatika oktatás nem volt túl jó. Lehet, hogy a tanár nem értette hozzá eléggé vagy csak úgy gondolta, hogy elég hogyha egyszerű feladatokat ad nekünk. Mi 1- 6. osztályig konkrétan csak a paintben rajzolgattunk le mindenfélét pl. húsvétot, karácsonyt stb...🙄 Aztán hetedikben megtanultunk ppt- t készíteni, nyolcadikban pedig a szöveg formázását tanultuk meg. Fejléckészítésről sajnos nem esett szó.
2021. máj. 2. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!