Miért van az ha kiírok egy kérdést amiben benne van egy film címe vagy egy old school előadó neve akkor azt törlik?
Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 01:40
1/6 anonim válasza:
Csak nem a Petra Frey-s troll vagy a szórakozás részlegről? Mert általában annak törlik sorban a kérdéseit és a profiljait, csak annyira unatkozik, hogy mindig visszaregel.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem vágom kiről beszélsz
Én pár értelmes kérdést írtam ki
Ha valakinek valahogy segít a válasz adásban amerikai film/előadó neve miatt törölték
Amikor európai filmnév volt azt nem törölték
2021. máj. 3. 03:50
3/6 anonim válasza:
Nem indokolták meg az okát?
Amúgy max olyat tudnék elképzelni, hogy valami trágár szó van benne, de alapból ha közszereplő akkor elvileg semmi akadálya, hogy a neve megjelenjen akár itt.
4/6 A kérdező kommentje:
trágár szó nem volt benne se semmi olyan amivel akármit sértek
ügyeltem rá
indoknak már nem emlékszem mit írtak csak arra hogy mindig ugyan azt
2021. máj. 3. 04:25
5/6 A kérdező kommentje:
az egyiknek egy napszemüveg volt a témája a másiknak meg hogy (nem merem ideírni mégegyszer a címét) film eredeti nyelvén felirattal hol van fent
az utóbbinál válasz sem jött és úgy törölték szóval nem oldal prómózás miatt
2021. máj. 3. 04:29
6/6 anonim válasza:
Az oldal nem támogatja a torrentezést, lehet amiatt törölték az egyik kérdésedet (amelyikben azt kérdezted, hogy hol van fent felirattal a film).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!