Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az ha kiírok egy...

Miért van az ha kiírok egy kérdést amiben benne van egy film címe vagy egy old school előadó neve akkor azt törlik?

Figyelt kérdés
2021. máj. 2. 01:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem a Petra Frey-s troll vagy a szórakozás részlegről? Mert általában annak törlik sorban a kérdéseit és a profiljait, csak annyira unatkozik, hogy mindig visszaregel.
2021. máj. 2. 02:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem vágom kiről beszélsz

Én pár értelmes kérdést írtam ki

Ha valakinek valahogy segít a válasz adásban amerikai film/előadó neve miatt törölték

Amikor európai filmnév volt azt nem törölték

2021. máj. 3. 03:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem indokolták meg az okát?

Amúgy max olyat tudnék elképzelni, hogy valami trágár szó van benne, de alapból ha közszereplő akkor elvileg semmi akadálya, hogy a neve megjelenjen akár itt.

2021. máj. 3. 03:52
 4/6 A kérdező kommentje:

trágár szó nem volt benne se semmi olyan amivel akármit sértek

ügyeltem rá

indoknak már nem emlékszem mit írtak csak arra hogy mindig ugyan azt

2021. máj. 3. 04:25
 5/6 A kérdező kommentje:

az egyiknek egy napszemüveg volt a témája a másiknak meg hogy (nem merem ideírni mégegyszer a címét) film eredeti nyelvén felirattal hol van fent

az utóbbinál válasz sem jött és úgy törölték szóval nem oldal prómózás miatt

2021. máj. 3. 04:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az oldal nem támogatja a torrentezést, lehet amiatt törölték az egyik kérdésedet (amelyikben azt kérdezted, hogy hol van fent felirattal a film).
2021. máj. 9. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!