Hogyan lehetne lekérni régi műsorok felvételeit?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy 10 évvel ezelőtt anyukám szerepelt egy M1-es műsorban, amit mi fel is vettünk DVD-re, de sajnos nem játsza le itthon semmi.
Rengeteg helyen keresgéltem az interneten, de hiába.
Esetleg van valamilyen megoldás, hogy lekérjük valahonnan ezt a felvételt?
2021. máj. 1. 23:42
1/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
hát basszus, ha semmi baja a dvd-nek akkor vegyél valamilyen dvd lejátszót
4/8 anonim válasza:
Még ha videókazettán lenne azt mondom ok, magnót már rég nem gyártanak, de DVD lejátszót a mai napig kapni újonnan. Sőt, a legjobb, ha a gépedhez veszel egyet, az enyémben is van. Bár már ritkán használom, néha jól jön, például Windowst telepíteni is egyszerűbb DVD-ről, a pendriveot van olyan alaplap ami nem szereti (komolyan).
5/8 anonim válasza:
Ha a nem játsza le semmi alatt azt érted hogy nincs DVD lejátszód, akkor keresni kell valakit akinek van hogy pár perc alatt lementse neked pl. pendrivera. Ha azt érted hogy sérült a lemez és nem olvasható, akkor nem szóltam.
6/8 anonim válasza:
Jó régen a Magyar Televíziónál lehetett ilyen felvételeket csináltatni. Igaz, elég drâgán. Talán van valami ügyfélszolgálat, ahol rá lehet kérdezni.
7/8 anonim válasza:
Ha 2009 utáni a műsor, a NAVA archívumában fent van, ami nyilvánosam hozzáférhető, csak be kell menni egy könyvtárba hozzá, csak ott indul el a teljes videó, otthon csak az első 1 perc. Nem értem minek ez a korlátozás, pedig pont az a lényege, hogy megőrizzék a műsorokat az utókornak.
8/8 A kérdező kommentje:
2 laptopon próbáltuk, illetve külső dvd lejátszóval is + a televízióhoz vásárolt lejátszón is, de nem játszotta le sehol. Ha nem találom meg ezeken az oldalakon, lehet elviszem valahova, ahol ezzel foglalkoznak. Köszönöm a segítséget!
2021. máj. 3. 22:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!