Lányok miért instáznak ?Miért tesznek fel magukról csomó képet erre a platformra ?Mi a jó az instagramba ?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 01:48
1/11 anonim válasza:
Sok-sok elismerést kapnak, ami növeli az egójukat.
2/11 anonim válasza:
Nem tudom. Szerintem a Face-en ugyanúgy mutogathatták a 3,14csájukat, hogy az miért nem volt elég, rejtély.
3/11 anonim válasza:
#2 mert màr anya, apa és a nagymama is használja. Kénytelenek voltak a lebukás megelőzése érdekében átmenni más platformokra.
Azért teszik ezt, mert így érzik magukat értékelhetőnek, ez a mérce.
4/11 anonim válasza:
#2: Te miért használsz több paltformot is?
Rejtély...
5/11 anonim válasza:
Ezt én se teljesen értem mert én nem szeretek magamról képeket kirakni. De valaki szereti magát mutogatni
6/11 anonim válasza:
Miért ne tehetnék?😃
A férfiak miért instáznak?
7/11 A kérdező kommentje:
A férfiak azért ,hogy csorgassák a nyálukat a csajok fotóira :D
2021. ápr. 28. 15:05
8/11 anonim válasza:
#7 tökéletesen levezetted milyen az mikor a kereslet és a kínálat találkozik.
9/11 anonim válasza:
Akkor ha csorgatják a nyálukat miért vinnyognak utána?😃
10/11 anonim válasza:
Mert az hiszik, hogy ettől lesznek menő csajszik. Közben meg mindenki rájuk veri a répát 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!