Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem értem ezt ha tiltanak,és...

Nem értem ezt ha tiltanak,és ha én tiltanék?

Figyelt kérdés
Egy rokonom hirtelen nem találtam már az üzenetek közt,(irkáltunk néha)kerestem a nevét de nem adta ki. .....Azt mondta lelépett facebookról,de lehetséges,hogy letiltott? Nem venném észre? ...........És mi a különbség ha valakit törlök vagy tiltok? Észreveszi? ..........Az üzenetek az ő oldalán fent maradnak(a beszélgetéseink) vagy eltűnnek nála is? .............Jelzést kap ha törlöm vagy tiltom? ...............Egyiknél sem tud az én oldalamon posztolni?............... Ha közös ismerősökkel rakok képet és bejelölöm hozzá a nevüket azt a képet akkor az az illető is látja?
2021. ápr. 26. 19:16
 1/3 anonim válasza:

Ha valaki törli a facebookot és messengert, akkor annyi lesz, hogy "Facebook-felhasználó". Se profil, se semmi.

Ha tilt messengeren, akkor a profilja ott lesz, csak szöveggel (erre az üzenetre nem tudsz válaszolni, vagy ilyesmi).

Ha facen is tilt, akkor nem találod meg facebookon, de ő láthatja a te profilod, ha rád keres.

2021. ápr. 26. 19:28
 2/3 anonim válasza:
Ui. Nem kap értesítést ha tiltassz, törölsz
2021. ápr. 26. 19:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Messengerem nincs telón,csak gépen fb.....Tehát ha fb ról törlöm ismerőst,attól még maradnak nála a beszélgetések? És ha tiltom?akkor eltűnnek?....
2021. ápr. 26. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!