Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Messengerben mit jelent ha az...

Messengerben mit jelent ha az üzenet csak elküldve van pedig az illető aktív?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, ha elküldött de még nem kapta meg, azt jelenti nem volt internetközelben. De ha az ismerősöm azóta volt aktív és mégsem váltott szürkévé, az azt jelenti, kikapcsolta a jelzést mivel nem akar üzenetet fogadni tőlem?

2021. ápr. 26. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem használ messengert a facebookhoz, hanem csak facebook lite alkalmazást használ, amire nem jön értesítés, azaz nem csipog be neki, hogy üzenet jött neki.
2021. ápr. 26. 18:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Van remény hogy így megkapja az üzenetet?
2021. ápr. 26. 18:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Van persze, de mivel nincs telepítve a messenger alkalmazás a telóján, hanem csak facebook lite-ot használ, ezért te üres fehér pipát fogsz látni, tehát, hogy elküldve, mindaddig, amig ő nem nyom bele az üzidbe.

De az üzeneteket onnan is simán látja, ahogy a messengerben is, csak annyi a különbség, hogy a facebook lite alkalmazással nem jön a telójára értesítés az üzenetekről, nem csipog be neki és ezért nem szürkül be a pipa, hogy kézbesítve.

De amint belenyom az üzidbe, akkor te már látni fogod, hogy megnézte.

2021. ápr. 26. 19:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm!
2021. ápr. 26. 19:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Ha viszont van Messengere, tényleg létezik ez a genyóság hogy beállítja hogy ne lássam hogy látta az üzenetet?
2021. ápr. 26. 19:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Létezik a messengerben is igen, ha az üzeneteiben hosszan rányom a nevedre és a felugrott opciók közül azt nyomja meg, hogy Üzenetek figyelmenkívül hagyása, de ő akkor a messenger engedélykérésekben a Kéretlen Tartalmakban fogja megkapni az üzenetedet, de te nem fogod látni, hogy megnézte, csak ha vissza ír neked, addig te csak kézbesítést, azaz szürke pipát fogsz látni, ha csak megnézi, de nem ír semmit.
2021. ápr. 26. 19:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem amúgy akkor csinálja ezt ha úgy írok üzenetet,hogy egy adott üzenetre válaszolok. ( Pl ő írja hogy "Akkor 11 jó lesz?" én meg rányomok,hogy arra az üzenetre reagálok a beszélgetésen belül :D remélem érthető :D )

Szóval ha csak úgy írok, akkor rendesen kézbesíti is, nem csak "elküldve" lesz.

2021. ápr. 28. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
7-es igen vagy még a hívás után is úgy mutathatja a pipa, hogy elküldve.
2021. ápr. 28. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!