Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ilyen létezik a facebookon?

Ilyen létezik a facebookon?

Figyelt kérdés

Úgy emlékszem, hogy volt már rá példa, hogy amikor megnéztem valamilyen bejegyzésnél, hogy kik lájkolták, akkor nem láttam mindegyik lájkot. Olyan van, hogy ki van írva, hogy 40-en lájkolták, de a lájkolók listáján csak 35-en szerepelnek, mert van 5 ember, akinek nem látjuk a nevét?

Lehet, hogy nincs ilyen és a kommentekkel keverem, hogy nem írja ki mindenki kommentjét.

Ha van ilyen, akkor miért?

2021. ápr. 26. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen
2021. ápr. 26. 10:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Facebookon bármi előfordulhat, és IGEN, a fenti eset is.

Már nem használok facebookot (pont az ilyen random f@szságok az egyik ok)

De amíg használtam, történtek érdekes dolgok, illetve a mai napig olvasok naponta megjelenő problémákról..

Tudnék mesélni....

2021. ápr. 26. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha valakinek a facebookja fel lett függesztve, vagy törölve lett, vagy ha esetleg valakinek a tiltólistájára nyertél helyet, akkor azoknak az illetőknek a nevét nem fogod találni a lájkok és a hozzászólások között.
2021. ápr. 26. 13:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Kommenteknél biztos van ilyen,lájknál nem tudom. Ott alapból úgy van beállítva,hogy csak a lényegesebbeket jelenítse meg, de betudod állítani azt is,hogy az összeset láthasd.
2021. ápr. 28. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:

3-mas vagyok 2 oka lehet annak, ha valakinek a lájkját, hozzászólását miért nem látod.

1. Függesztve azaz inaktív állapotban van bizonyos illetők facebook profilja.

2. Valakinek a tiltólistájára helyet nyertél.

3. Vagy valaki a te tiltólistádra nyerhetett helyet, azaz te tiltottad le azt a bizonyos illetőt.

2021. ápr. 28. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!