Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Milyen Felhőt ajánlotok?

Milyen Felhőt ajánlotok?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 04:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Esőfelhőt.

Egyébként a te igényeidet kell figyelembe venni. Nekem a Google Drive tökéletes. De Dropbox, OneDrive sem különb.

2021. ápr. 24. 06:27
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Olyat amivel Songoku repült a Dragonballban.
2021. ápr. 24. 07:07
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Bárány felhőt.
2021. ápr. 24. 10:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mega.nz

Google Drive

Degoo

2021. ápr. 24. 10:08
 5/11 anonim ***** válasza:

Bárányfelhőt ;)

Viccet félretéve:

* mennyi kell?

* milyen célra (családi képek/videók; céges dokumentumok; letöltött, szerzői jog által védett zenék/videók) kell?

* milyen eszközökön szeretnéd szinkronizálni azokat?

* mennyi, milyen emberekkel szeretnél megosztást?

* mennyire számít neked az adatok megőrizhetősége, az adatbiztonság (például a felhőtárhely üzemeltetői hozzáférhetnek-e a dokumentumaidhoz?)

* mennyit szánnál rá?

* van-e esetleg lehetőséged fájlszervert (NAS-t) üzemeltetni otthon?

2021. ápr. 24. 14:43
 6/11 A kérdező kommentje:

Mérési adatok. Csak az számít biztonsag szempontjából, hogy ne vesszen el, de teljesen nyilvános adatok, kikerulhetnek bárhová. (Csak nem hinnem hogy bárkit érdekelne. De ha mégis, nem gond)

3 teras hddt akartam venni 23000 ért de azt mondta valaki ennél biztosabb a felhő, hasonló áron. És nem feltétlenül kell 3 tera, 2-300 giga is elég csak a legjobb forint/bajt arányú hddt kerestem mert annak nem sok értelmét lattam hogy majdnem ugyanannyiért 1 terasat vettem volna.

Mobilnetes mobiltelefonnal gyűjtöm, de csak amikor wifire kerülök akkor kéne beindulnia a szinkronizálásnak.

Csak nekem kell elerhetoseg. Sőt fontos lenne ha elolvassa valaki nem gond ugyan, de ne tudjon beletorolni.

Van lehetőségem nasra de az nemkevésbé biztonságos mint egy felho?

2021. ápr. 24. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:

"2-300 giga is elég"

Ingyen maximum a Deego ad ekkora - alapból 100 GB, haverok meghívásával 500 GB - tárhelyet: [link]

A mega.nz "csak" 50 GB-ot: [link]

A többiek kevesebbet.

De mind a kettő végponttól-végpontig titkosított (a felhőtárhely tulaja nem lát rá a feltöltött tartalmakra) - ellentétben a többi "nagy nevű" szolgáltatóval (Google Drive, Microsoft Onedrive, Apple iCloud,...).

"Van lehetőségem nasra de az nemkevésbé biztonságos mint egy felho?"

Az elérhetősége függ az otthoni Internet-elérésed (alternatív elérésként a kábeles net mellé mobilnet) és áram-ellátásod (szünetmentes) megbízhatóságától; a benne levő merevlemez "megbízhatósága" növelhető több merevlemezből álló RAID-tömbök (tükrözés) kialakításával; az átvitel biztonsága VPN-szerverrel (a nagyobb NAS-gyártók/-disztribúciók tartalmaznak erre lehetőséget).

2021. ápr. 24. 16:32
 8/11 A kérdező kommentje:
Kezdetben 100 giga is jelenne főleg ha ingyenes. 1 év alatt 50 giga gyűlt össze varhatoan 1 év alatt gyűlik össze a másik fele ha hamarabb akkor kell gondolkozni de még az is megeshet hogy a legrégebbi adatok torolhetoek lesznek. Ha mégse akkor még itt vannak a haverok. És ez elvesztése ellen elég biztos?
2021. ápr. 24. 16:38
 9/11 anonim ***** válasza:

"És ez elvesztése ellen elég biztos?"

"Két dolog biztos az életben, az adó és a halál" (Benjamin Franklin)

Ha "biztosra" akarsz menni, akkor ne csak egy - pláne ne egy fizikai helyen levő - tárhelyre ments, a tárhely(ek)ről adott időnként készíts külső biztonsági másolatot (például ha otthoni NAS-od van, akkor egy külső, USB-s, időnként csatlakoztatott merevlemezre készíts mentést illetve onnan menthetsz felhőtárhelyre vagy másik helyen levő NAS-ra is).

2021. ápr. 24. 16:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg ép ezt teszem. Egy hdds gép egy külső Hdd és a laptop de az ssd. A felho egy plusz biztosíték lenne
2021. ápr. 24. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!