Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi lesz ha megadtam a személyi...

Mi lesz ha megadtam a személyimet korhatár ellenőrzés miatt a Youtubenak? Fel tudják ellenem használni?

Figyelt kérdés
Megadtam a youtubenak a személyi igazolványomat és arra vagyok kíváncsi, hogy le tudnak nyomozni, vagy hozzá tudnak-e férni a képhez mások is vagy törlődött és csak a Google látta? Nem érdekel, mert amúgy is lejártat adtam meg de elfogadták és arra vagyok kíváncsi! Csak értelmes válaszokat szeretnék.. 18/F

2021. ápr. 19. 23:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a Google rendszere kívülállók számára ismeretlen, nem tudni, hogy mire használják fel az ott megadott adatokat.Elvileg tényleg csak azonosításra, amit időközben törölnek, de - messziről jött ember, azt mond amit akar - lehet, hogy eltárolják maguknak profilalkotáshoz, aztán ki tudja, mikor vesznek elő a "közösségi irányelveik" értelmében, vagy hogy kiknek adják el az adataidat (vagy hogy szivárognak ki, mint legutóbb a Facebook esetében).

"Számon tarthatják, mit telefonoztam

s mikor, miért, kinek.

Aktákba irják, miről álmodoztam

s azt is, ki érti meg.

És nem sejthetem, mikor lesz elég ok

előkotorni azt a kartotékot,

mely jogom sérti meg."

József Attila: Levegőt!

Egyébként lett volna rá mód, hogy ne kelljen feleslegesen megadni a személyi adataidat - itt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

a #3-as hozzászólásomban írtam pár lehetőséget.

2021. ápr. 19. 23:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De az a gáz, hogy telefonról adtam meg! Azon is van valami trükk? Vagy "Szkript" vagy valami hasonló esetleg?
2021. ápr. 20. 00:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

#2: A hozzászólásomban szereplő Newpipe és a Youtube Vanced elérhető Androidra.

Ha Firefox böngészőt használsz, akkor meg a Greasemonkey/Tampermonkey/Violentmonkey is felrakható.

2021. ápr. 20. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!