A laptopomon nem jön be egyetlen böngésző sem, és egyetlen oldal sem elérhető ,mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nem nyomkodtam el semmit, ha megpróbálok behozni valamilyen oldalt azt írja ki, hogy "a weblap nem elérhető".
Próbáltam Chrome-ban, Firefoxban és Operában is, mindnél ez van..
Ráadásul filmnézés közben döntött úgy egyszer csak, hogy elment a felület, utána már vissza se tudtam hozni.
Valaki járt már így? Mit tegyek?
Online oktatás miatt fontos lenne ha visszaállna.
(és nem az internettel van gond, mert telóról ugyanúgy bejön minden oldal)
2021. ápr. 19. 13:44
1/4 anonim válasza:
Min vagy? Dróton, vagy wifi-n? Ha wifi-n, lehet, hogy csak lecsatlakozott. Nézd meg az óra melletti wifi ikont. Lehet, hogy csak vissza kell csatlakozni.
2/4 anonim válasza:
Vírus is megtámadhatta. Az is csinál ilyet, hogy minden mást, magán kívül levág a netről, és nem enged behozni, beleértve a vírusirtót is. Én is szenvedtem egyszer egy ilyennel.
Csökkentett üzemmóddal kell megpróbálkozni. Ha az se megy, meg semmi, akkor boot előtti víruskeresés, kiírt programmal.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi volt ez, 2 újraindítás után feltámadt. Lehet valami vírus volt vagy nem tudom, van a gépen vírusírtó.
2021. ápr. 19. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!