Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért írja a laptopom, hogy...

Miért írja a laptopom, hogy nincs net, amikor van?

Figyelt kérdés

Egy hete kb. a laptopom folyamatosan azt jelzi, hogy rá van csatlakozva a wifire, de nincs internet, miközben egyébként működik a net alapból is, és a laptopon is, mégis azt írja, hogy nincs. Ez mitől lehet? Tudna valaki segíteni, hogy tudnám helyretenni? Indítottam már újra a gépet, szétkapcsoltam a wifit, mindent mégsem jött helyre.

+ már ha a fényerő gombot nyomkodom sem változik semmi, lemegy nullára de marad a 100%-os fényerő, ennek mit tudnék tenni? ://

2021. ápr. 19. 10:24
 1/3 L1L_Z4LI válasza:
nekem is voltak hasonló problémáim,de csak ideiglenesen nálam a driver uptadtek mindent megoldottak,ha van windows update,updatelj,próbálj internet kábelt hozzá csatolni ha lehetséges talán megoldja
2021. ápr. 22. 19:45
 2/3 Lebannen válasza:
Ellenőrizd a rendszeridőt.
2021. máj. 18. 18:26
 3/3 A kérdező kommentje:
már megoldódott de azért köszönöm!:)
2021. máj. 18. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!