Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ismerősnek jelölés facebookon?

Authorless kérdése:

Ismerősnek jelölés facebookon?

Figyelt kérdés
Bejelölöm ismerősnek az illetőt facebookon és olyankor néha autómatikusan beköveti. Nem jelöl vissza de nem is követem és nem is tudom többé bejelölni az illetőt. Csak üzenetet tudok neki küldeni. Letilt vagy miért van ez? Hogyan tudom újra bejelölni?

2021. ápr. 18. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha bejelölöd az illetőt és ő az elutasításra nyom rá, akkor újból jelölni csak kerek 1 év múlva fogja engedni a facebook.

A facebook már csak ilyen xD.

De ha elutasította a jelölésed, akkor miért akarnád újból bejelölni? Következőnél már le is tiltana.

2021. ápr. 18. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha bejelölöd, akkor ott van, hogy jelölve és üzenet.

De! Ha már egyedül csak az üzenet lehetőség van ott nála, akkor az azt jelenti, hogy elutasította a jelölésed.

A facebook úgy veszi, hogy mivel az illető elutasította a jelölésed, ezzel indokolva nem ismer téged és nem is kíváncsi rád az illető és ezért nem enged a facebook neki újabb jelölést küldeni, majd csak kerek 1 év elteltével.

2021. ápr. 18. 22:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 1 év múlva se fogom akkor bejelölni ezeket.
2021. ápr. 18. 23:44
 4/4 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy most már te is tudod, hogy ha téged is bejelöl egy totál ismeretlen személy és nem is szimpatikus neked, nyugodtan elutasíthatod a jelölését és nem fog tudni újból bejelölni téged.

Ám ha te jelölsz be valakit és fontosnak tartod, hogy fel tudd venni vele a kapcsolatot, akkor inkább írj neki privát üzenetet és ha minden jól megy, akkor jelöld ismerősnek, csak úgy simán ne, mert akkor elutasítás lesz a válasz a jelölésedre.

2021. ápr. 19. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!