Nagyon fontos email cimem-en elfelejtettem a jelszót kértem ujat, de az alternatív email cimem az is az volt amelyról jelszót kértem!?
Figyelt kérdés
Kérlek segitsetek, mi ilyenkor a teendő mit csináljak? erre az az email cimre várom a pályázataim eredményeit!!! És a fősuli eredményeket.2010. aug. 21. 21:05
1/5 A kérdező kommentje:
hogy tudnák valahogy belépni vagy valami, vagy elolvasni az üzeneteimet.??????? :((((((((((((((((((
2010. aug. 21. 21:10
2/5 anonim válasza:
irj vagy hivd fel az üzemeltetőjket és személyi iratok bemutatása meg kis vizsgálódás után pár héten belül van esély hogy visszaállítják neked
3/5 A kérdező kommentje:
te jo éééééééééég
2010. aug. 21. 21:43
4/5 anonim válasza:
Az üzemeltető csak akkor tud segíteni, ha pl. a saját előfizetéses domain/tárhelyen volt az emailfiók, egyébként hogyan lehetne papírokkal igazolni, hogy a tied?
pl. freemail, gmail.. regisztráláskor se ellenőrizte senki az adataidat, nem is biztos, hogy valós névvel regisztráltál stb.
Azt nem nagyon értem, hogyan lehetett az alternatív emailcím ugyanaz, ezt nem engedi egy rendes rendszer.
Nem hiszem, hogy fősuli, pályázatok csak emailben értesítenek, biztosan megadtál más elérhetőséget is.
5/5 anonim válasza:
gmailről: "Please try to answer the security question given. If you're still unable to answer the security question and are sure you're the correct owner of the address, contact us and provide as much information as possible to help us investigate your issue."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!