Valakiii help!??
Ha valaki bejelöl facebookon ismerősnek, és én vissza szeretném jelölni viszont azt nem szeretném hogy aki az ismerősöm az lássa hogy én ezt a személyt visszajelöltem azt hogy lehet megcsinálni?
Tehát pl "X" az ismerősöm facebookon, "Y" engem bejelöl ismerősnek és én "Y" - t vissza szeretném jelölni de nem szeretném hogy "X" lássa hogy "Y" az ismerősöm
?
2-es: köszi a választ
Viszont nekem sem, és annak aki bejelölt neki sincs engedélyezve hogy lehessen látni hogy kik az ismerőseink
Bar ez elég erdekes mert például tudom hogy az egyik barátnőmnek az egyik fiú az ismerőse és ha rá megyek a fiú adatlapjára mégsem mutatja a barátnőmet a közös ismerősöknél(ugye a közös ismerősöket jelzi de az összes ismerőst nem)
Megnéztem és akkor viszont jelzi ha legalább az egyiküknek lehet látni az összes ismerősét
Akkor lehet hogy így mégsem fogja mutatni hogy az ismerőseim között van(ha visszajelölöm) mivel hogy neki sem lehet látni az ismerőseit csak a közöset és nekem sem?!
Eléggé balfaszul magyarázom de remélem érthető 😄
Nekem nincs ilyen értesítés.
Szerintem csak régi facebookon volt ilyen, de azóta kivehettek. Vagy csak en allitottam be valamit
Értesítésben nem hozza ki de ha rá mész a profiljára akkor a közös ismerősöknél kihozhatja
A régebbi facebookon emlékszem én is hogy jelezte és ki is írta hogy xy ismerősök lettek de olyan már nincs
Ha neked nem láthatóak az összes ismerőseid, csak egyedül te láthatod a teljes ismerőseidet és ha egy másik ismerősődnél is ugyanígy van beállítva, akkor a közös ismerősöknél sem jelenik meg nálad, ha valaki esetleg nézi, azt fogja hinni, hogy ti a másik illetővel nem is vagytok ismerősök, közben meg mégis.
Ez a facebook csodás technikája. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!