Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valakiii help!??

Valakiii help!??

Figyelt kérdés

Ha valaki bejelöl facebookon ismerősnek, és én vissza szeretném jelölni viszont azt nem szeretném hogy aki az ismerősöm az lássa hogy én ezt a személyt visszajelöltem azt hogy lehet megcsinálni?

Tehát pl "X" az ismerősöm facebookon, "Y" engem bejelöl ismerősnek és én "Y" - t vissza szeretném jelölni de nem szeretném hogy "X" lássa hogy "Y" az ismerősöm

?

2021. ápr. 16. 15:08
 1/10 A kérdező kommentje:
Ha ez számít valamit akkor nekem sem láthatja senki hogy kik az ismerőseim(csak a közös ismerősöket mutatja), és annak aki bejelölt neki sem lehet látni hogy kik az ismerősei csak a közös ismerősöket
2021. ápr. 16. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem megoldhatatlan, ha x ismerősödnél engedélyezve van valamelyikőtöknél látni fogja tuti.
2021. ápr. 16. 16:37
 3/10 A kérdező kommentje:

2-es: köszi a választ

Viszont nekem sem, és annak aki bejelölt neki sincs engedélyezve hogy lehessen látni hogy kik az ismerőseink

2021. ápr. 16. 16:41
 4/10 A kérdező kommentje:

Bar ez elég erdekes mert például tudom hogy az egyik barátnőmnek az egyik fiú az ismerőse és ha rá megyek a fiú adatlapjára mégsem mutatja a barátnőmet a közös ismerősöknél(ugye a közös ismerősöket jelzi de az összes ismerőst nem)

Megnéztem és akkor viszont jelzi ha legalább az egyiküknek lehet látni az összes ismerősét

2021. ápr. 16. 16:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Akkor lehet hogy így mégsem fogja mutatni hogy az ismerőseim között van(ha visszajelölöm) mivel hogy neki sem lehet látni az ismerőseit csak a közöset és nekem sem?!

Eléggé balfaszul magyarázom de remélem érthető 😄

2021. ápr. 16. 16:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs ilyen értesítés.

Szerintem csak régi facebookon volt ilyen, de azóta kivehettek. Vagy csak en allitottam be valamit

2021. ápr. 17. 01:16
 7/10 A kérdező kommentje:

Értesítésben nem hozza ki de ha rá mész a profiljára akkor a közös ismerősöknél kihozhatja

A régebbi facebookon emlékszem én is hogy jelezte és ki is írta hogy xy ismerősök lettek de olyan már nincs

2021. ápr. 17. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát azzal nemtudsz mit kezdeni
2021. ápr. 17. 23:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha neked nem láthatóak az összes ismerőseid, csak egyedül te láthatod a teljes ismerőseidet és ha egy másik ismerősődnél is ugyanígy van beállítva, akkor a közös ismerősöknél sem jelenik meg nálad, ha valaki esetleg nézi, azt fogja hinni, hogy ti a másik illetővel nem is vagytok ismerősök, közben meg mégis.

Ez a facebook csodás technikája. 🙂

2021. ápr. 17. 23:41
 10/10 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!!!🙂
2021. ápr. 18. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!